Neler Yeni

Steelseries Arctis 5 Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Şen
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bütçe
1600
Steelseries Arctis 5 Almayı Düşünüyorum, Videolarına, İncelemelerine , Yorumlarına Baktım Olumsuz Bir Yorum Göremedim Ama Bazı Kullanıcılar Onun Yerine Başka Kulaklıklarda Alınabilir Diyo Kafam Karıştığı İçin Buraya Başvurdum
En Yüksek 1,600TL'den Başlıyor Parasına Değermi Yoksa Başka Kulaklık Öneriniz Varmı.
Not: Ses Kalitesi Yüksek Olsun RGB Olsun Bide Mikrofonu Genel Olarak ETS 2 , Valorant , CSGO Gibi Oyunlar Oynuyorum Ara sırada YouTube'den Müzik Dinliyom

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Ben arctis 3 almak istiyordum fakat ses kalitesinin kötü olduğunu, 900 TL'ye değmeyeceğini söylediler. sonra hyperx cloud 2 ve alpha s'e baktım. herkes onların fiyatını hak ettiğini ve üzülmeyeceğini söylediler. benim aklımda şu an razer tournament edition var ona da genel olarak iyi diyorlar. ben yerinde olsam almazdım arctis 5'i daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Steelseries Arctis 5 Almayı Düşünüyorum, Videolarına, İncelemelerine , Yorumlarına Baktım Olumsuz Bir Yorum Göremedim Ama Bazı Kullanıcılar Onun Yerine Başka Kulaklıklarda Alınabilir Diyo Kafam Karıştığı İçin Buraya Başvurdum
En Yüksek 1,600TL'den Başlıyor Parasına Değermi Yoksa Başka Kulaklık Öneriniz Varmı.
Not: Ses Kalitesi Yüksek Olsun RGB Olsun Bide Mikrofonu Genel Olarak ETS 2 , Valorant , CSGO Gibi Oyunlar Oynuyorum Ara sırada YouTube'den Müzik Dinliyom
O bütçeye pahalı

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

RGB çok önemli değil ise cloud 2 alınabilir. Bazı RGB modeli de paylaştım ancak fiyat performans ve kalite olarak cloud 2 mantıklı olur. Karar sizindir.

holychama

80+
Arctis 5 kullanıyorum fakat ara ara Discord'dan dinlediğim video'nun sesi arkadaşıma falan gidiyor, sinir bozucu..

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
ben kullanıyorum +7.1 var +dahili ses kartı var usb üzerinden +ayrıca kulaklık gerektiğinde döner başlık sayesinde boğmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben arctis 3 almak istiyordum fakat ses kalitesinin kötü olduğunu, 900 TL'ye değmeyeceğini söylediler. sonra hyperx cloud 2 ve alpha s'e baktım. herkes onların fiyatını hak ettiğini ve üzülmeyeceğini söylediler. benim aklımda şu an razer tournament edition var ona da genel olarak iyi diyorlar. ben yerinde olsam almazdım arctis 5'i daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsin
artic 3ün dahili ses kartı yok o sebeplen anakartın kaliteli ses yongaları varsa verim alırsın yoksa artic 5 ses kartı oldugu için daha iyi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok güzel indirimi var ve kablosuz. Csgo/valo tarzı oyunlar için de iyi. Xantares de bunu kullanıyor.

Kablolu istersen

Cloud 2 de indirimli güzel fiyat.

Kısacası artics 5 e o parayı verme bence.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Arctis 5 kullanıyorum fakat ara ara Discord'dan dinlediğim video'nun sesi arkadaşıma falan gidiyor, sinir bozucu..
hocam sizdede müzik dinlerken ses en yüksekteyken bile yetersiz geliyormu

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Bende var arctis 5. Gerçekten çok güzel kulaklık hem ses hem görünüş olarak. Ama 1600 TL etmez.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Bende var arctis 5. Gerçekten çok güzel kulaklık hem ses hem görünüş olarak. Ama 1600 TL etmez.
Oyun için efsane fakat müzik ve diğer işler için çok iş görmüyor müzik dinlerken ses seviyesi en yüksekteyken bile yeterli gelmiyor zaten

evet, cloud core wireless aldım kutusunda arctis 3 ve arctis 5 duruyor :/
Ve birde boştayken veya şarkı dinlerken dipses geliyor muydu sizde

Ondrozl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Önder Özel
selam hocam karar verdınızmı ne aldınız ?
bende şuan artics5 kullanıyorum değiştirmek istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım 1-2 tavsiye vardı inceledim ama kafama yatmıyor bir türlü :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom