SteelSeries Arctis 7+

sencan

80+
Reaksiyon skoru
5

SteelSeries Arctis 7+ almayı düşünüyorum fakat anakartım da bluetooth özelliği yok. USB Bluetooth adaptörleri veya PCIe kartları mı kullanmalıyım. Ses gecikmesi olmayacak ve daha sağlıklı kullanabileceğim bu tarz ürünler önerebilir misiniz?​

Selamlar, bu modelin bende wireless ürünü var eğer yanlısım yoksa zaten 7 modeli wireless olarak geçiyor. Kutu içinde zaten doungle var usb girişi ile kasaya bağlıyorsun, kulaklıkta doungle ı görüp otomatik olarak bağlanıyor. Yanlısım varsa düzelt lütfen.

Selamlar, bu modelin bende wireless ürünü var eğer yanlısım yoksa zaten 7 modeli wireless olarak geçiyor. Kutu içinde zaten doungle var usb girişi ile kasaya bağlıyorsun, kulaklıkta doungle ı görüp otomatik olarak bağlanıyor. Yanlısım varsa düzelt lütfen.
yok hocam dogru :D

ben farklı ve saçma düşünmüşüm hocam çok sağol :D <3

Geri