Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Xbox Ve Pc 2.398,99 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
kulaklığın performansı normal arctis 7'ye göre daha düşük xbox versiyonu olduğu için. neyden kaynaklı bilmiyorum ama normal arctis 7 daha iyi ses veriyor bu kulaklığın ses desibeli daha düşük ve daha düz profilli

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
kulaklığın performansı normal arctis 7'ye göre daha düşük xbox versiyonu olduğu için. neyden kaynaklı bilmiyorum ama normal arctis 7 daha iyi ses veriyor bu kulaklığın ses desibeli daha düşük ve daha düz profilli
nova modelinde (360° Spatial Audio) destekler yazıyor bunda yok sanırsam
bugün aldım ama hala kararsızım razer blackshark v2 yi mi alsam diye kabloyu sıkıntı edeceğimi sanmıyorum mağazada kraken v3 hypersense deneyimledim çok hoşuma gitmişti

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
pardon hocam bunda yokmuş 9 da varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklık herhangi bir mazğazada yok mu acaba deneyimlemek için
dongle ın üzerinde xbox / usb seçeneği varmış onu seçince düzeldi

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
dongle ın üzerinde xbox / usb seçeneği varmış onu seçince düzeldi
Benim kullaklık 2 gün oldu geleli açıp kuramadım işlerim yüzünden. Demin kurulum yaptım tam sana yazacaktım "dongle üstünde xbox/usb seçeneği var" oradan ayar yaptın mı diye. Steelseries GG programından "engine" bölümüne bakarsan kulaklığı görürsün oradan ince ayar da yapabilirsin.

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Benim kullaklık 2 gün oldu geleli açıp kuramadım işerim yüzünden. Demin kurulum yaptım tam sana yazacaktım "dongle üstünde xbox/usb seçeneği var" oradan ayar yaptın mı diye. Steelseries GG programından "engine" bölümüne bakarsan kulaklığı görürsün oradan ince ayar da yapabilirsin.
eyvallah şimdi fark ettim ben de :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
nasıl kulaklık hocam memnun musunuz? diğer kulaklıklarda ki gibi çınlama dip ses vb geliyor mu rahatlık konusunda memnun musunuz
kullandığım kulaklıklar arasında en rahatı arctis serisiydi biraz da o yüzden tercih ettim , g535 de fena değildi konfor açısından ama solda çınlama sesi vardı , şu anlık hiçbir sorun yok çok memnunum fiyatı hala olması gerekenden çok ucuz bence son ses seviyesi az diyenler olmuş bana yeterli geldi açıkcası herhangi bir dipses vb sorun da yok

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754