Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Xbox Ve Pc 2.398,99 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Gülgör
Saat 9 da 4x4 indirime gelecek ürünlerde gösteriyor bu ürün acaba daha iner mi.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Çökülür harbi

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Dostlar bir yardımcı olun kafam cok karıştı butce 3k fps oyunları oynuyorum aynı zamanda cagrı merkezınde calısıyorum ne almalıyım steel indirimde fakat aşıırı kararsızım HEEELPPP :D :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
Dostlar bir yardımcı olun kafam cok karıştı butce 3k fps oyunları oynuyorum aynı zamanda cagrı merkezınde calısıyorum ne almalıyım steel indirimde fakat aşıırı kararsızım HEEELPPP :D :D
ses kasma konusunda hiçbir sıkıntı yok csde hiç sorun yaşamazsın kulaklık malzeme olarak da çok kaliteli şu anlık gördüğüm tek sıkıntı uygulamada kulaklık görünmüyor xbox olduğu için olabilir veya şu anlık ben beceremedim

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
fiyatı çok iyi şuan arctis7+'ın, bu fiyata alınacak en iyi wireless kulaklık bu bence.
bütceyi arttırırsan;
Corsair Virtuoso SE
Logitech G Pro X
bunları öneririm. Virtuoso şu ana kadar kullandığım kulaklıklar arasında en kalitelisi fakat konfor açısından sıkıntılı. Kafan büyük değilse şuan indirimde itopyada değerlendirebilirsin.

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
fiyatı çok iyi şuan arctis7+'ın, bu fiyata alınacak en iyi wireless kulaklık bu bence.
bütceyi arttırırsan;
Corsair Virtuoso SE
Logitech G Pro X
bunları öneririm. Virtuoso şu ana kadar kullandığım kulaklıklar arasında en kalitelisi fakat konfor açısından sıkıntılı. Kafan büyük değilse şuan indirimde itopyada değerlendirebilirsin.
TEŞEKKÜRLER NAYS OLAYINI YAPAMADIM NASIL YAPILIYOR

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
razer kraken v3 hypersense kulaklığı denedim mağazada çok hoşuma gitmişti daha önce açıkcası kullanmadım bu tarz kulaklıklar
razer den iyimdir acaba

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
ses kasma konusunda hiçbir sıkıntı yok csde hiç sorun yaşamazsın kulaklık malzeme olarak da çok kaliteli şu anlık gördüğüm tek sıkıntı uygulamada kulaklık görünmüyor xbox olduğu için olabilir veya şu anlık ben beceremedim
dongle kısmını iç kısmında xbox-pc yeri var pcye al o tuşu düzelir dün bende 30dk görmüyor etmiyor dedim sonra aklıma dongle geldi :D

Top Bottom