Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Xbox Ve Pc 2.398,99 TL

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
garip çok derinden gelen bi ses ne sesi tanımlayamıyorum csde flaş yiyince çok sesle aynı :D
Anladım çünkü bende Corsair Virtuoso , arctis 9 ve Logitech g pro x ile aynı sinyal sesini alıyordum. Kablolu kullanınca ses gidiyordu fakat kablosuz da çınlama tarzında ses geliyordu ses tamamen kapalı olsa bile, ya çok şanssızım yada kablosuz kulaklıklar da böyle bir sorun var hepsinde olmasa bile çoğunda

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,650
İsim
Kerem Çavuş
Anladım çünkü bende Corsair Virtuoso , arctis 9 ve Logitech g pro x ile aynı sinyal sesini alıyordum. Kablolu kullanınca ses gidiyordu fakat kablosuz da çınlama tarzında ses geliyordu ses tamamen kapalı olsa bile
pilden geliyo yüksek ihtimal umarım arctis 7de yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre Taşar
Arkadaşlar HyperX Cloud 2 kablolu versiyonundan geçiş yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
İade ile ilgili. Ne diyorsunuz sorun çıkar mı cevaba rağmen
Alıntıyı görüntüle
İade alınmıyor net bilgidir. Kutusnun üzerindeki jelatini açmazsan alınır. Onun harici açayım 1 kere takayım geri göndereyim yok. Kulaklıklar hijyen kategorisinde. Kulak üstü, içi farketmiyor.

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
Satıcıdan satıcıya değişiyor. Burada X olanı trendyol satıyor. 7+ olanı itopya. Trendyol belki stokları temizlemek için yapmıştır.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Emre Erkan Aydın
Arkadaşlar ürün elime ulaştı baya iyi sesi az falan da değil gayet yeterli son ses müzik dinleyince baş ağırtıyor kulak pedleri çok yumuşak g535 vardı ondan daha yumuşak biraz ağır onun dışında gayet güzel dip ses falan da yok g535 de vardı ve kulak tırmalıyordu bunda yok

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Arkadaşlar ürün elime ulaştı baya iyi sesi az falan da değil gayet yeterli son ses müzik dinleyince baş ağırtıyor kulak pedleri çok yumuşak g535 vardı ondan daha yumuşak biraz ağır onun dışında gayet güzel dip ses falan da yok g535 de vardı ve kulak tırmalıyordu bunda yok
Oyunlarda nasıl? Ses boğuk geliyor mu? Düzgün ses kasılıyor mu?

Top Bottom