Can...
80+ Platinum
gelde alma şimdi logitech g 535 ten iyi mi rahatlık konusunda ses kasma olarakta cloud 2 den iyi midir?
gelde alma şimdi logitech g 535 ten iyi mi rahatlık konusunda ses kasma olarakta cloud 2 den iyi midir?
bence ikisinden de iyidir ama g535 de güzel kulaklıktı soldan sinyal sesi gelmesi hariçgelde alma şimdi logitech g 535 ten iyi mi rahatlık konusunda ses kasma olarakta cloud 2 den iyi midir?
bende varda satamadım daha leş kulaklık bence para israfı o sinyal sesi aynır ses kısıklığına alışıyorsun ama dış sesi direkt alıyor kumaş padleri çok iyi değil kafamı rahatsız ediyor hiç memmun kalmadım kafa bandı da baskı yapıp ayrı ağrıtıyor çok sevmedim şahsen ürünübence ikisinden de iyidir ama g535 de güzel kulaklıktı soldan sinyal sesi gelmesi hariç
kulaklığın şöyle saçma bir olayı vardı herkese farklı kalitede ürün gitmişti ben ses yüksekliğinden de memnundum şarj süresi de uzun süre gitmişti tabi denemeden almamak lazım kulaklık biraz küçük kafa yapısına göreydibende varda satamadım daha leş kulaklık bence para israfı o sinyal sesi aynır ses kısıklığına alışıyorsun ama dış sesi direkt alıyor kumaş padleri çok iyi değil kafamı rahatsız ediyor hiç memmun kalmadım kafa bandı da baskı yapıp ayrı ağrıtıyor çok sevmedim şahsen ürünü
jaho indirimlerindeki aynı kulaklık mı bu 3600 dü 2700 olmustuitopyadan 2700e 7+ almıiştımkargodan gelmişti kutusunu açmadımşimdi bunu görünce sipariş verdim itopyadan aldıgımı iade ediceğim.
Sinyal sesi derken nasıl bir ses kanka coil whine tarzında mıbence ikisinden de iyidir ama g535 de güzel kulaklıktı soldan sinyal sesi gelmesi hariç
garip çok derinden gelen bi ses ne sesi tanımlayamıyorum csde flaş yiyince çok sesle aynıSinyal sesi derken nasıl bir ses kanka coil whine tarzında mı