Neler Yeni

Steelseries Arctis 9 wireless alınır mı? Başka kulaklık tavsiyeniz var mı?

Bertancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Merhabalar, Arctis 9 wireless almak istiyorum. Özellikleri mükemmel tasarımı da gayet iyi. Ama takıldığım 2-3 nokta var. Bundan önce Corsair void elite wireless almıştım dip ses problemi vardı. Arctis 9 wirelessda da böyle bir problem var mı? Bir de internette şikayet vara baktığımda bütün arctis serisinde kırılma problemi varmış. arctis 1,3,5,7,pro hepsinde varmış. ama 9 da bu konuyu açan hiç kimse olmamış. 9'da bu sorunu düzelttiler mi? yada hala devam ediyor sadece kimse internetemi yazmadı. Kırılma probleminin olduğu nokta :
Adsız.png

Kulaklığı alırsam en az 2 yıl kullanmak istiyorum bu yüzden o kısımda problem varsa almayı düşünmüyorum. Ve son olarak arctis 9 dan başka bir kulaklık öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Merhabalar, Arctis 9 wireless almak istiyorum. Özellikleri mükemmel tasarımı da gayet iyi. Ama takıldığım 2-3 nokta var. Bundan önce Corsair void elite wireless almıştım dip ses problemi vardı. Arctis 9 wirelessda da böyle bir problem var mı? Bir de internette şikayet vara baktığımda bütün arctis serisinde kırılma problemi varmış. arctis 1,3,5,7,pro hepsinde varmış. ama 9 da bu konuyu açan hiç kimse olmamış. 9'da bu sorunu düzelttiler mi? yada hala devam ediyor sadece kimse internetemi yazmadı. Kırılma probleminin olduğu nokta :
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı alırsam en az 2 yıl kullanmak istiyorum bu yüzden o kısımda problem varsa almayı düşünmüyorum. Ve son olarak arctis 9 dan başka bir kulaklık öneriniz var mı?
kırılma problemi derken arctis 1 kullanıcısıyım?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Zenginsen alınır :D

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Kullanıyorum aşırı memnunum. Hem wifi hem bluetooth ta sorunsuz. Ayrıca kırılma konusu kullanım ile doğru orantılı. Benzer kullanım koşullarında void de kırılır.. Neticede ucuz ürünler değil dikkat gerektiriyor kullanımda. Ses kasma / film / müzik bana voidden daha iyi geldi.

Uğur11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur Askay
Artics 9 aldım bazi yerlerde daha pahalı trendyolda daha ucuza aldm bunun başla bi serisi tarihi var mi anlmadım biraz karsık stellseries

rotx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut oğuz
knk bende varr kullanıyorum gayet güzel o kısımlardan korkma sıkıntı yapmıyor tek negatif yanı hoparlörler içe bakıyor dışa deil öyle olsaydı daha güzel olurdu
bu arada ben wireless kablomu kaybettim ama muadili yok alamıyorsun oyuzden dıkkat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,146
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom