Steelseries Arctis Nova 1 alınır mı

FeluX

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar Steelseries Arctis Nova 1 almayı düşünüyorum fakat internet üzerinde kulaklığın mikrofonundan şikayetçi olan bir çok insan var eğer hala kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada kulaklık alma amacım çok yönlü olması

Not: Beğendiğiniz farklı kulaklıklar varsa onlarıda önerebilirsiniz.

3000 e kadar çıkabilirim ve berbat demenizin sebebi nedir
Ostam kullanmadığı ürün hakkında yorum yapmayı çok sever. Bu kualklık 1 ya da 2 yıl önce black shark v2x ile karşılaştırılıyordu. Ben ss in daha hafif durduğu için almak istedim ama para yoktu. Bence tereddüt etmeden al. Sorun yaşarsan da satıcı düzgün olduğu sürece iade konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum.

berbat demiyim de kötü diyim düzeltiyim ses kalitesi o fiyata göre sizi memnun etmez markadan dolayı fiyat yüksek
Yok direkt berbat bir kulaklık kronik vida düşme problemi var mikrofonu kötü 2 hafta da kulaklıktan illallah ettirdi

Ostam kullanmadığı ürün hakkında yorum yapmayı çok sever. Bu kualklık 1 ya da 2 yıl önce black shark v2x ile karşılaştırılıyordu. Ben ss in daha hafif durduğu için almak istedim ama para yoktu. Bence tereddüt etmeden al. Sorun yaşarsan da satıcı düzgün olduğu sürece iade konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum.
hocam sizde v2x mi var

dostum sıkıntılı mısın neyin lafını atıp duruyosun her konuda haksızsın üste çıkmaya çalışıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki 3000 bütçeye başka hangi kulaklık bakabilirim
cloud 3 önerebilirim eğer dışarıda kullanılmayacaksa wireless modelini kullanıyorum oyunlarda çok başarılı

dostum sıkıntılı mısın neyin lafını atıp duruyosun her konuda haksızsın üste çıkmaya çalışıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 önerebilirim eğer dışarıda kullanılmayacaksa wireless modelini kullanıyorum oyunlarda çok başarılı
sana kullanmadığın ürün hakkında laf yapma demiş kendisi kullanmadığı ürün hakkında laf yapıyor sıkıntılı büyük ihtimalle illa ürünü kullanmak gerekmiyor redditte bir sürü kullanıcı incelemesi var

sana kullanmadığın ürün hakkında laf yapma demiş kendisi kullanmadığı ürün hakkında laf yapıyor sıkıntılı büyük ihtimalle illa ürünü kullanmak gerekmiyor redditte bir sürü kullanıcı incelemesi var
hocam arkadaş zaten taktı bana dediğine göre ben 12100f kullandığım için bilgisizmişim kendi eline 40-50 tane sistem geçmiş benim işlemcime laf ediyor küçümsemek için söylemiyorum kendi de 1k lık kulaklık kullanıyor

Geri