Alınabilir, alternatif olarak H2002D öneririm.Razer blackshark v2 x kulaklık aldım ve hatalı çıktı iade kabul edildi farklı bir kulaklık almak istiyorum aklımda SteelSeries Arctis Nova 1 var sizce alınır mı? Bütçem 1300 lira.
Peki steelseries arctis nova 1'in konforu nasıldır?
Arctis 3'un 7.1 i aktif etmek için kod çıkması gerektiğini söyledi arkadaşım 2. El arctis 3 alsam sorun olur mu sizce?3 sene kadar Arctis 3 kullandım, konfor anlamında bir şikayetim olmadı. Şu an Nova 7P kullanıyorum, birkaç ay oldu. Kablosuz olduğu ve içerisinde pil olduğu için biraz daha ağır tabi ama yine de konfor anlamında memnunum. Nova 1 yanlış hatırlamıyorsam kabloluydu, daha hafif olacaktır. Konfor anlamında memnun olacağınızı düşünüyorum.
Arctis 3'un 7.1 i aktif etmek için kod çıkması gerektiğini söyledi arkadaşım 2. El arctis 3 alsam sorun olur mu sizce?
Bilemedim nova 1 mi alsam artış 3 mü alsam diye.Yanlış hatırlamıyorsam Steelseries yazılımı kulaklığı görmüyordu. Ben Dolby Access yazılımı ile ses profillerini ayarlıyordum, ama hani 7+1 için özellikle yaptığım bir araştırma ya da bilgim yok.
2. el düşünürseniz benim arctis 3 duruyor, kulaklık padlerini de yeni değiştirmiştim hiç kullanmadan nova 7'yi alınca kutusuna koyup kaldırdım.
Bütçeniz varsa bence Nova 1 alın.Bilemedim nova 1 mi alsam artış 3 mü alsam diye.
Youtube'da konforsuz diyenler olduğu için biraz kafam karışık ama nova 1 aklımda ve sanırım onu alıcamBütçeniz varsa bence Nova 1 alın.
Benim bürçemi geçiyor amanova felan hikaye hocam corsair hs55 pro 7.1 yahut normal olanı alın yola devam edin.inanılmaz ses kalitesi mevcut hyperx cloud gibi ses kalitesi ve mikrofonu vardır .inanın aşırı derecede m.kalıcaksınız bu kadar idda ediyorum.
Youtube'da konforsuz diyenler olduğu için biraz kafam karışık ama nova 1 aklımda ve sanırım onu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bürçemi geçiyor ama
kesinlikle yaratmaz. ayrıca 7.1 sadece film ve müziklerde lezzetini alırsınız. oyunlar için 7.1 hiç bir zaman önerilmezStero modeli ses kasma konusunda sıkıntı yaşatır mi?