Neler Yeni

Steelseries arctis nova 1 alınır mı?

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Razer blackshark v2 x kulaklık aldım ve hatalı çıktı iade kabul edildi farklı bir kulaklık almak istiyorum aklımda SteelSeries Arctis Nova 1 var sizce alınır mı? Bütçem 1300 lira.

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Peki steelseries arctis nova 1'in konforu nasıldır?

3 sene kadar Arctis 3 kullandım, konfor anlamında bir şikayetim olmadı. Şu an Nova 7P kullanıyorum, birkaç ay oldu. Kablosuz olduğu ve içerisinde pil olduğu için biraz daha ağır tabi ama yine de konfor anlamında memnunum. Nova 1 yanlış hatırlamıyorsam kabloluydu, daha hafif olacaktır. Konfor anlamında memnun olacağınızı düşünüyorum.

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 sene kadar Arctis 3 kullandım, konfor anlamında bir şikayetim olmadı. Şu an Nova 7P kullanıyorum, birkaç ay oldu. Kablosuz olduğu ve içerisinde pil olduğu için biraz daha ağır tabi ama yine de konfor anlamında memnunum. Nova 1 yanlış hatırlamıyorsam kabloluydu, daha hafif olacaktır. Konfor anlamında memnun olacağınızı düşünüyorum.
Arctis 3'un 7.1 i aktif etmek için kod çıkması gerektiğini söyledi arkadaşım 2. El arctis 3 alsam sorun olur mu sizce?

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Arctis 3'un 7.1 i aktif etmek için kod çıkması gerektiğini söyledi arkadaşım 2. El arctis 3 alsam sorun olur mu sizce?

Yanlış hatırlamıyorsam Steelseries yazılımı kulaklığı görmüyordu. Ben Dolby Access yazılımı ile ses profillerini ayarlıyordum, ama hani 7+1 için özellikle yaptığım bir araştırma ya da bilgim yok.

2. el düşünürseniz benim arctis 3 duruyor, kulaklık padlerini de yeni değiştirmiştim hiç kullanmadan nova 7'yi alınca kutusuna koyup kaldırdım.

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam Steelseries yazılımı kulaklığı görmüyordu. Ben Dolby Access yazılımı ile ses profillerini ayarlıyordum, ama hani 7+1 için özellikle yaptığım bir araştırma ya da bilgim yok.

2. el düşünürseniz benim arctis 3 duruyor, kulaklık padlerini de yeni değiştirmiştim hiç kullanmadan nova 7'yi alınca kutusuna koyup kaldırdım.
Bilemedim nova 1 mi alsam artış 3 mü alsam diye.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
nova felan hikaye hocam corsair hs55 pro 7.1 yahut normal olanı alın yola devam edin.inanılmaz ses kalitesi mevcut hyperx cloud gibi ses kalitesi ve mikrofonu vardır .inanın aşırı derecede m.kalıcaksınız bu kadar idda ediyorum.

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Bütçeniz varsa bence Nova 1 alın.
Youtube'da konforsuz diyenler olduğu için biraz kafam karışık ama nova 1 aklımda ve sanırım onu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova felan hikaye hocam corsair hs55 pro 7.1 yahut normal olanı alın yola devam edin.inanılmaz ses kalitesi mevcut hyperx cloud gibi ses kalitesi ve mikrofonu vardır .inanın aşırı derecede m.kalıcaksınız bu kadar idda ediyorum.
Benim bürçemi geçiyor ama :)

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
Youtube'da konforsuz diyenler olduğu için biraz kafam karışık ama nova 1 aklımda ve sanırım onu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bürçemi geçiyor ama :)

Stereo modelini alın o halde boşa para vermeyin.​

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
Stero modeli ses kasma konusunda sıkıntı yaşatır mi?
kesinlikle yaratmaz. ayrıca 7.1 sadece film ve müziklerde lezzetini alırsınız. oyunlar için 7.1 hiç bir zaman önerilmez :)

Top Bottom