Neler Yeni

Steelseries arctis nova 1 vs arctis nova 1x

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar nova 1x alacağım fakat düz nova 1 ile 1x arasında ne fark var anlamadım

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Musa Topçu
ikiside aynı x xbox için ama alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mert
Arkadaşlar nova 1x alacağım fakat düz nova 1 ile 1x arasında ne fark var anlamadım
X xbox için olduğunu P ise PlayStation için olduğunu gösteriyor düz 1 her platform için uygun anlamına geliyor.Kulakligimi aktif olarak kullanıyorum çok uzun takma fırsatım olmadı ama güzel kulaklık biraz kulağa baskı yapıyor ve 3.5 mm jack ile bağlanıyor kötü özellik olarak bunları sayabilirim onun dışında güzel kulaklık tavsiye ederim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X xbox için olduğunu P ise PlayStation için olduğunu gösteriyor düz 1 her platform için uygun anlamına geliyor.Kulakligimi aktif olarak kullanıyorum çok uzun takma fırsatım olmadı ama güzel kulaklık biraz kulağa baskı yapıyor ve 3.5 mm jack ile bağlanıyor kötü özellik olarak bunları sayabilirim onun dışında güzel kulaklık tavsiye ederim.
Pc de kullanamıyormuyum

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Özgür Pınarbaşı
Kulaklığın mikrofonu iyi midir? acaba?( biraz sesli bir ortamda kullanacağım ses engellemesini merak ediyorum)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
şu kulaklığı alan gariban varsa iade etsin hemen
Neden mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ALMA DOSTUM ALMA EN BÜYÜK HATANI YAPARSIN ALMA

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mert
Pc de kullanamıyormuyum
Pc xbox ps telefon tablet 3.5mm Jack girişi olan bütün cihazlarda kullanılıyor hocam.Yukarida arkadaşın dediğin de haklılık payı var kronik vida gevşeme sorunu var, mikrofon olayı da biraz uğraştırıyor diye biliyorum.Bu fiyat bandında Razer dışında çok bir muadili yok cihazin o yüzden iyice araştırıp neler ile karsilaşacabileceginizi bilerek almanızı öneririm.
Kulaklığın mikrofonu iyi midir? acaba?( biraz sesli bir ortamda kullanacağım ses engellemesini merak ediyorum)
Hocam daha hiç mikrofonunu denemedim, mikrofonu tanımada fln sorun yaşadığını biliyorum muadil kulaklık mikrofonlarından da geride kalıyor diye biliyorum ama mikrofonu çok kullanmicagim için bunu bilerek aldım Sonar yazılımı üzerinde gürültü engellemesini ayarlayabiliyorsunuz galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom