Steelseries arctis nova 1 vs arctis nova 1x

ikiside aynı x xbox için ama alma

Arkadaşlar nova 1x alacağım fakat düz nova 1 ile 1x arasında ne fark var anlamadım
X xbox için olduğunu P ise PlayStation için olduğunu gösteriyor düz 1 her platform için uygun anlamına geliyor.Kulakligimi aktif olarak kullanıyorum çok uzun takma fırsatım olmadı ama güzel kulaklık biraz kulağa baskı yapıyor ve 3.5 mm jack ile bağlanıyor kötü özellik olarak bunları sayabilirim onun dışında güzel kulaklık tavsiye ederim.

X xbox için olduğunu P ise PlayStation için olduğunu gösteriyor düz 1 her platform için uygun anlamına geliyor.Kulakligimi aktif olarak kullanıyorum çok uzun takma fırsatım olmadı ama güzel kulaklık biraz kulağa baskı yapıyor ve 3.5 mm jack ile bağlanıyor kötü özellik olarak bunları sayabilirim onun dışında güzel kulaklık tavsiye ederim.
Pc de kullanamıyormuyum

Kulaklığın mikrofonu iyi midir? acaba?( biraz sesli bir ortamda kullanacağım ses engellemesini merak ediyorum)

şu kulaklığı alan gariban varsa iade etsin hemen
Neden mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar nova 1x alacağım fakat düz nova 1 ile 1x arasında ne fark var anlamadım
ALMA DOSTUM ALMA EN BÜYÜK HATANI YAPARSIN ALMA

Pc de kullanamıyormuyum
Pc xbox ps telefon tablet 3.5mm Jack girişi olan bütün cihazlarda kullanılıyor hocam.Yukarida arkadaşın dediğin de haklılık payı var kronik vida gevşeme sorunu var, mikrofon olayı da biraz uğraştırıyor diye biliyorum.Bu fiyat bandında Razer dışında çok bir muadili yok cihazin o yüzden iyice araştırıp neler ile karsilaşacabileceginizi bilerek almanızı öneririm.
Kulaklığın mikrofonu iyi midir? acaba?( biraz sesli bir ortamda kullanacağım ses engellemesini merak ediyorum)
Hocam daha hiç mikrofonunu denemedim, mikrofonu tanımada fln sorun yaşadığını biliyorum muadil kulaklık mikrofonlarından da geride kalıyor diye biliyorum ama mikrofonu çok kullanmicagim için bunu bilerek aldım Sonar yazılımı üzerinde gürültü engellemesini ayarlayabiliyorsunuz galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,151
Üyeler
187,785
Son üye
Allah'ın Yalnız Kulu
Geri