Gurkanpiro
80+ Gold
gıtmez nova 1 felan coktandır bu fıyatAl sat için alınır mı??
gıtmez nova 1 felan coktandır bu fıyatAl sat için alınır mı??
Birde h2002p kullanıyorum ondan geçilirmi? birde vergisi fln ile kaça geliyor.gıtmez nova 1 felan coktandır bu fıyat
Hocam gamepower fujin kullanıyorum sizce buna geçilir mi?gıtmez nova 1 felan coktandır bu fıyat
valla ben amazondan cloud core alırdımBirde h2002p kullanıyorum ondan geçilirmi? birde vergisi fln ile kaça geliyor.
gamepower urunlerı ıyı olmuyor amaHocam gamepower fujin kullanıyorum sizce buna geçilir mi?
Hocam 1 yıldır kullanıyorum memnunum gayet ancak bu daha iyi mıdır?valla ben amazondan cloud core alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepower urunlerı ıyı olmuyor ama
Valla normal sıfır fiyatı 1799₺ bence al sata gelmez.Al sat için alınır mı??
arkadas acıkladı sagolsunİĞRENÇ Bİ MODEL ALMAYIN ALDIRTMAYIN UZAK DURUN
hyperx cloud coremu bu mu ne dusunuyorsunuzİĞRENÇ Bİ MODEL ALMAYIN ALDIRTMAYIN UZAK DURUN
STEELSERIESE YAKIŞMAYAN Bİ MODEL
Cloud core kullandım oda güzel fakat biraz küçük çocuklar için üretilmiş gibi. bu modeli bilmiyorum ama yorumlar gayet iyi.arkadas acıkladı sagolsun
hyperx cloud coremu bu mu ne dusunuyorsunuz
Sebebi nedir hocam düşüncenizin?İĞRENÇ Bİ MODEL ALMAYIN ALDIRTMAYIN UZAK DURUN
STEELSERIESE YAKIŞMAYAN Bİ MODEL
arkadas alınmaz demıs hem bu artcıs modelı dısarıya fazla ses cıkarıyormus haberınız olaCloud core kullandım oda güzel fakat biraz küçük çocuklar için üretilmiş gibi. bu modeli bilmiyorum ama yorumlar gayet iyi.
Valla bu sayfada herkesin bir fikri var ama fikirlerinin bir sebebi yok kulaktan dolma şeyler hep . Al dene sevmezsen iade edersin kaybedeceğin bir şey yok.arkadas alınmaz demıs hem bu artcıs modelı dısarıya fazla ses cıkarıyormus haberınız ola
Bende nova 1 var. Razer kullanıyordum öncesinde. Kullandığım en rahat kulaklık. Arkadaş da benden görüp logitechten geçti nova 1e. Eğer 1x modelinde de yazılım ses kalitesi vs aynı ise konforlu kaliteli bir kulaklık. Mikrofonu da güzel. Bu fiyata daha ne olsun. Sadece ilk taktığımda ses seviyesi biraz düşük geldi. Ama adamlar öyle bir yazılım yapmış ki her şeyi kendine göre ayalarlayabilirsin ses seviyesini de boostlayabiliyorsun bozulma olmadan.arkadas acıkladı sagolsun
hyperx cloud coremu bu mu ne dusunuyorsunuz
Fps oyunları vs oynuyorsan ses kasman için farklı bir ayar yapmana olanak sağlıyor. Mikrofon modları var. Her uygulama için farklı ekolayzer ayarında ses dinleyebiliyorsun. Örneğin oyun oynarken oyun için ayalarladığın ekolayzer aktifken spotify açtığında spotify için ayarladığın bass modu devreye giriyor.Bende nova 1 var. Razer kullanıyordum öncesinde. Kullandığım en rahat kulaklık. Arkadaş da benden görüp logitechten geçti nova 1e. Eğer 1x modelinde de yazılım ses kalitesi vs aynı ise konforlu kaliteli bir kulaklık. Mikrofonu da güzel. Bu fiyata daha ne olsun. Sadece ilk taktığımda ses seviyesi biraz düşük geldi. Ama adamlar öyle bir yazılım yapmış ki her şeyi kendine göre ayalarlayabilirsin ses seviyesini de boostlayabiliyorsun bozulma olmadan.
alakası yok kullanılırHocam nova 1x xbox a özel dikkat edin pc de kullanlmıyor sanırım.
steelseriesin hiçbir ürünü daha beni pişman etmedi nova serisi de aşırı rahattır hocam hissetmezsin bile varlığını,mikrofon ayarları sıkıntı bi o kadarValla bu sayfada herkesin bir fikri var ama fikirlerinin bir sebebi yok kulaktan dolma şeyler hep . Al dene sevmezsen iade edersin kaybedeceğin bir şey yok.
hiçbir ayar yapmadan kullanıyorum fps oyunlarında hala müthiş benim kulaklık nova 7 amaBende nova 1 var. Razer kullanıyordum öncesinde. Kullandığım en rahat kulaklık. Arkadaş da benden görüp logitechten geçti nova 1e. Eğer 1x modelinde de yazılım ses kalitesi vs aynı ise konforlu kaliteli bir kulaklık. Mikrofonu da güzel. Bu fiyata daha ne olsun. Sadece ilk taktığımda ses seviyesi biraz düşük geldi. Ama adamlar öyle bir yazılım yapmış ki her şeyi kendine göre ayalarlayabilirsin ses seviyesini de boostlayabiliyorsun bozulma olmadan.
Fps oyunları vs oynuyorsan ses kasman için farklı bir ayar yapmana olanak sağlıyor. Mikrofon modları var. Her uygulama için farklı ekolayzer ayarında ses dinleyebiliyorsun. Örneğin oyun oynarken oyun için ayalarladığın ekolayzer aktifken spotify açtığında spotify için ayarladığın bass modu devreye giriyor.