❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Xbox 9.539,10 TL

Reaksiyon skoru
87
Link

1757531479892.webp

1757531492646.webp

1757531552267.webp

Pc de driverı falan çalışıyor mu ?

AirPods Pro mu bu mu? Müzik için alacağım.

Ah ulan beyaz olsa alırdım. Bu xbox olunca ne oluyor normal pc versiyondan hariç xboxda da mı kullanılıyor pc olan kullanılmıyorken

Ah ulan beyaz olsa alırdım. Bu xbox olunca ne oluyor normal pc versiyondan hariç xboxda da mı kullanılıyor pc olan kullanılmıyorken
ses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyor
alacaklar dikkat etsin xbox versiyonunu geçen yıl kasım indirimlerinde çok iyi indirimde diye 3 defa alıp iade ettim hepsi bozuk olarak geldi. Bence 1 kere deneyip bozuk çıkarsa bir daha bulaşmayın. Bu söylediğim xbox versiyonu için geçerli normal pc versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacaklar dikkat etsin xbox versiyonunu geçen yıl kasım indirimlerinde çok iyi indirimde diye 3 defa alıp iade ettim hepsi bozuk olarak geldi. Bence 1 kere deneyip bozuk çıkarsa bir daha bulaşmayın. Bu söylediğim xbox versiyonu için geçerli normal pc versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
Oyunlarda nasıl bir ayar yapıyorsun? Eqo veya 7.1 sonardan nasıl bir ayarlaman var? Nova5pro aldım, oyun performansı alamıyorum pubg oynarken. Hyperx cloud 2 çok daha iyi ayak sesi yön sesi veriyor ayarlayamadım

Son 1 stok vardı Sipariş verdim.
Sonra tekrar hesaba girmek istediğim de hesabınız kitlendi dedi. 4-5 adet maile kod geldikten hesaba eriştim.
Ama birde gördüm ki sipariş onayı gelmesine rağmen sipariş iptali maili bile gelmeden siparişim iptal olmuş ve son 1 stok iptal edilmiş. Mh ile görustigimde banka siparişi siz haricî başkası yapmış olarak algılamış ve hesabınız kitlenip iptal edilmiş denildi.
Ama dedim bunu bana bile sormadan yaptınız dedim. İşte bir şey yapamayız stoklara girene kadar bekleyin gibi klâsik cümleler kuruldu. Thh ye başvuracağım.

Geri