penguenman
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Çalışır Hem PC hem XBOX içinPc de driverı falan çalışıyor mu ?
çok iyi fiyat daha 2 hafta önce 7x modelini aldım 6600e bu fiyat bu kulaklığa baya iyi
Muzik konusunda üzer. Bende kablolusu var hiç iyi değil. Ha tabi ben ananda nanoyu deneyimlediğim içinde olabilir. Kablolu arctis nova pro yu oyunlarda ayak sesi için almıştım.AirPods Pro mu bu mu? Müzik için alacağım.
ses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyorAh ulan beyaz olsa alırdım. Bu xbox olunca ne oluyor normal pc versiyondan hariç xboxda da mı kullanılıyor pc olan kullanılmıyorken
alacaklar dikkat etsin xbox versiyonunu geçen yıl kasım indirimlerinde çok iyi indirimde diye 3 defa alıp iade ettim hepsi bozuk olarak geldi. Bence 1 kere deneyip bozuk çıkarsa bir daha bulaşmayın. Bu söylediğim xbox versiyonu için geçerli normal pc versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.ses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyor
Bunun bir zarari var mıses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir zararı vs yok cihazlar arası geçişte kullanıyolar sadece aynı anda hem pc hem ps5 e takıp cihazlar arası hızlı geçiş yapamıcaksın. Sadece xboxta o hızlı geçişi kullanabilirsin. Kısacası tercih meselesiBunun bir zarari var mı
Oyunlarda nasıl bir ayar yapıyorsun? Eqo veya 7.1 sonardan nasıl bir ayarlaman var? Nova5pro aldım, oyun performansı alamıyorum pubg oynarken. Hyperx cloud 2 çok daha iyi ayak sesi yön sesi veriyor ayarlayamadımses kartının 2 çıkışı var xbox olan olunca 1 çıkışı xboxa özel diğeri normal pc de vs kullanılan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alacaklar dikkat etsin xbox versiyonunu geçen yıl kasım indirimlerinde çok iyi indirimde diye 3 defa alıp iade ettim hepsi bozuk olarak geldi. Bence 1 kere deneyip bozuk çıkarsa bir daha bulaşmayın. Bu söylediğim xbox versiyonu için geçerli normal pc versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
Son 1 stok vardı Sipariş verdim.