Öneri STEELSERİES NOVA 1 KULLANIM SONRASI MEMNUNİYETİM

katılmıyorum hocam. Steelseries Apex 7 tkl klavyem var yazılımı ve uygulaması gerçekten bk gibi. Logitech g513 gibi eski bir klavyenin yazılımı kullanımı ve modları acayip fazla ve çok kullanışlı g pro x farem de aynı şekilde önceki steelseries fareme göre uygulama bakımından çook iyi.
Hocam LOGİTECH kadar iyi bir marka görmedim şuana kadar.

Herkes kulaklığı garantiye vermiş bir ben kendim tamir etmişim herhalde 😂
En ufak şeye garanti dışı bırakıyorlar çünkü hocam bu sebepten ötürü şahsen garantiye verdim

Steelseries ürünleri güzel kullanışlı fakat benim de yüzüm gülmedi hiç rival 3 olsun diğer mousler hep garantiye gitti sıfırını gönderdiler. Logitech-Razer-Asus Rog bu üçünü almaya çalışıyorum. Razerlar ölümüne sağlam kulaklığı nasıl bilmiyorum. Kraken x kullanan arkadaşım 7 senedir kullandığını söyledi. Kendim Logitech G335 kullanıyorum çok memnunum pedleri çok rahat ve hafif bir kulaklık

Steelseries ürünleri güzel kullanışlı fakat benim de yüzüm gülmedi hiç rival 3 olsun diğer mousler hep garantiye gitti sıfırını gönderdiler. Logitech-Razer-Asus Rog bu üçünü almaya çalışıyorum. Razerlar ölümüne sağlam kulaklığı nasıl bilmiyorum. Kraken x kullanan arkadaşım 7 senedir kullandığını söyledi. Kendim Logitech G335 kullanıyorum çok memnunum pedleri çok rahat ve hafif bir kulaklık
Bu 3ü harika zaten hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a

aramıza hoşgeldin, elimden geldiğince her kulaklık konusuna yazıyodum

Yeni değilim hocam ama hoşbuldum 😃

Son düzenleme:
Evet ben bu yüzden çok uğraşmadım.

Direk marka hocam Logitech>steelseries
Hayır hocam çünkü logitech gaming mouse yapamıyor yaparsada çok pahalı oluyor mesela Prime+ çok iyi bir sensöre ve güzel anahtarlara sahip 100 milyon tıklama ömrü vaad ediyor ama steelseries bu sensörün hem düşüğünü kullanıyor hemde düşük bir anahtar ile daha da pahalıya satıyor Prime+ ile Prime arasında çok fazla fark yok zaten Prime+ tamamen e sport için sadece altına ekran koymuşlar.

Steelseries de bana göre bulaşılmaması gereken ürünler Rival 3 dikişsiz mousepad leri Arctis 1 Arctis Nova 1 Steelseries Tusq Steelseries Arctis Prime Sensei Ten bunlara bulaşmayın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,623
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri