MccuddeN 80+ Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 334 Reaksiyon skoru 74 54 dakika önce #1 Kulaklık elime yeni ulaştı. Kendi sesimi duyuyorum ve klavye maus sesleri çok net kulağıma geliyor rahatsız etti. Kulaklığın yazılımını indirdim orda hangi ayarı yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
Kulaklık elime yeni ulaştı. Kendi sesimi duyuyorum ve klavye maus sesleri çok net kulağıma geliyor rahatsız etti. Kulaklığın yazılımını indirdim orda hangi ayarı yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
I imzeo 80+ Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 368 Reaksiyon skoru 137 50 dakika önce #2 uygulamaya gir engine kısmından kulakliga tıkla oradan mic sidetuneyi kıs
Daaker 80+ Bronze Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 784 Reaksiyon skoru 276 49 dakika önce #3 engine kısmını açıp kulaklığıınızı seçtikten sonra sol alttaki mic sidetone ayarını off yapacaksınız.
engine kısmını açıp kulaklığıınızı seçtikten sonra sol alttaki mic sidetone ayarını off yapacaksınız.
MccuddeN 80+ Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 334 Reaksiyon skoru 74 42 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #4 imzeo yazmış: uygulamaya gir engine kısmından kulakliga tıkla oradan mic sidetuneyi kıs Devamı için tıklayın... teşekkürler
imzeo yazmış: uygulamaya gir engine kısmından kulakliga tıkla oradan mic sidetuneyi kıs Devamı için tıklayın... teşekkürler