çok beğendim. Mikrofon kalitesi mükemmel ses çok temiz gidiyor. Çok fazla equalizer ayarı var daha hiç ayar yapmadım. İyi ses kalitesi için ayar yapmak şartmış ben hazır profillerden kullanıyorum şuanlık. Şuanlık tek sıkıntı çektiğim şey kulaklık biraz sıkıyor gibi yada kumaşından dolayı beni biraz daraltıyor sıcaklık basıyor. Umarım kullandıkça esner bu yüzden iade etmek istemem çok memnun kaldım. Tek korkum kulak pedleri beyaz kumaş kirlenir sararır diye korkuyorum.Kulaklığın performansından memnun musunuz? Bende bakıyorumda oyunla aslında çok bi olayım yok mikrofon kalitesi ve müzik performansı nasıl?
her oyun için olan ayrı eq ayarları çok doğru değil diyolar. Denemek lazım. Bende bunla cloud 3 s arasında kaldım ama bakalım.çok beğendim. Mikrofon kalitesi mükemmel ses çok temiz gidiyor. Çok fazla equalizer ayarı var daha hiç ayar yapmadım. İyi ses kalitesi için ayar yapmak şartmış ben hazır profillerden kullanıyorum şuanlık. Şuanlık tek sıkıntı çektiğim şey kulaklık biraz sıkıyor gibi yada kumaşından dolayı beni biraz daraltıyor sıcaklık basıyor. Umarım kullandıkça esner bu yüzden iade etmek istemem çok memnun kaldım. Tek korkum kulak pedleri beyaz kumaş kirlenir sararır diye korkuyorum.
2 gün önce amazon indiriminde 4600 olduğu görünce aldım yoksa hiç alma düşüncem yoktu mchose x9 kulaklık stoğu bekliyordumher oyun için olan ayrı eq ayarları çok doğru değil diyolar. Denemek lazım. Bende bunla cloud 3 s arasında kaldım ama bakalım.