Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
150 TL üstü ilk mobil alışverişlerinizde BAHAR40 kodu ile 40 TL indirim alabilirsiniz.
indirim güzel ama oyun oynuyorsanız ve dpi ayarlarınız düşükse large almanızı öneririm medium kullanmış biri olarak bende large boyuta geçtim150 TL üstü ilk mobil alışverişlerinizde BAHAR40 kodu ile 40 TL indirim alabilirsiniz.
Ben ara ara yıkıyorum. Normal günlerde ıslak mendil ile siliyorumKullanan temizliğini nasıl yapıyor ?
Koldan aşırı sağ sol yapan birisi için evet küçük gelebilir.indirim güzel ama oyun oynuyorsanız ve dpi ayarlarınız düşükse large almanızı öneririm medium kullanmış biri olarak bende large boyuta geçtim
Mouse pad ihtiyacım da var ama son 1 haftada eve 5 tane kargo gelince en son uçan tekmeyi atacaklar. Yanına ne önerirsiniz?
Yavaş yavaş bakıyorum dostum. Birçoğu paylaşılmış sanırım. Bulduklarımı paylaşırım.İbrahim Bey amazonda çok fazla indirimli ürün var. Bir göz atabilir misiniz? @Ckribrahim
Arada çok fark var dostum. Uzun kullanımda bu farkı çok daha iyi anlıyorsun.32x27 mousapad icin cok degil mi ya. 70x30 40 TL aldım yağ gibi kayıyo mousepad o kadar para vermek mantıklı gelmiyo bana.