SteelSeries Rival 3 aldim Kargo hakkinda yardim.

WicHar

80+
Reaksiyon skoru
127
Arkadaslar mouse u siparis ettim ups kargo ile geliyor. Takip numarasini yazip baktigimda

GİRİŞ SCAN EDİLDİ (BILGISAYAR PROGRAMI) yaziyor. Bu ne demek bilgiiz varmi ?

Nerden aldın kımden aldın kaça aldın ne zaman aldın.

UPS kaliteli bir firma, destek hattıyla iletişime geçebilirsin yardımcı oluyorlar. Covid dolayısıyla arabaları fazla doldurmuyorlardı birkaç ay öncesinden, hala aynı şekilde devam ediyor olabilir. Gecikiyor kargolar, meraklanacak bir şey yok.

Internetten aldim teknosadan aldim 320tl ye aldim 5-6 gun once aldim.
teknosadan aldıysan şüpe duyma en kötü bir mağazasına gidersin 1 2 gün daha bekle eğer hala bir hareket yoksa müşteri hizmetlerini veya mağazalarına gidersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UPS kaliteli bir firma, destek hattıyla iletişime geçebilirsin yardımcı oluyorlar. Covid dolayısıyla arabaları fazla doldurmuyorlardı birkaç ay öncesinden, hala aynı şekilde devam ediyor olabilir. Gecikiyor kargolar, meraklanacak bir şey yok.
bende de aynı durum söz konusu ups la geliyor kargom hala bekliyorum

bende de aynı durum söz konusu ups la geliyor kargom hala bekliyorum

Genelde yüksek fiyatlı ürünlerimin UPS ile gönderilmesini isterim. Geç olsun, temiz olsun. Kargolar ezik büzük gelmiyor en azından. İşlerini iyi yapıyorlar. KolayGelsin ile de bir defa kargo aldım, çok hızlılardı. Şu an gözümde bir numaralar bunlar.

Genelde yüksek fiyatlı ürünlerimin UPS ile gönderilmesini isterim. Geç olsun, temiz olsun. Kargolar ezik büzük gelmiyor en azından. İşlerini iyi yapıyorlar. KolayGelsin ile de bir defa kargo aldım, çok hızlılardı. Şu an gözümde bir numaralar bunlar.
herkes öyle diyor benimde ups kargoyla ilk alışverişim bekliyorum bakalım

Paketi taramışlar sanırım :p

Geri