Steelseries rival 3 BİM'den alınır mı ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,767
Arkadaşlar bildiğiniz üzere BİM 'de steelseries rival 3 mouse 13 ocakta gelicek , fiyatı çok uygun ve mousenin kalitesini de elvet biliyorum fakat aklıma takılan bir soru var ucuz olmasında bir iş var gibi geldi aklıma acaba defolumu sizce bimden alınır mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20210105-204212.png

Bence alınır.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere BİM 'de steelseries rival 3 mouse 13 ocakta gelicek , fiyatı çok uygun ve mousenin kalitesini de elvet biliyorum fakat aklıma takılan bir soru var ucuz olmasında bir iş var gibi geldi aklıma acaba defolumu sizce bimden alını
10 tane böyle konu var yeter artık alınır alınırrr

Bence alınmaz ( bir rakibi daha eledim :D mişın komplit )

Arkadaşlar bildiğiniz üzere BİM 'de steelseries rival 3 mouse 13 ocakta gelicek , fiyatı çok uygun ve mousenin kalitesini de elvet biliyorum fakat aklıma takılan bir soru var ucuz olmasında bir iş var gibi geldi aklıma acaba defolumu sizce bimden alınır mı ?

Alıntıyı görüntüle
defolu felan değil bim yapamaz böyle 20 tane konu açıldı niye açıyosun

Alıntıyı görüntüle
Alınır fiyatı piyasa altında tabi bulabilirsen bebeğim.

Neden alınmasın ? Fiyatı çok iyi alınır.

10 tane böyle konu var yeter artık alınır alınırrr
Yavaş ol kardeşim. Adam akıllı konu açan yok ağır ol ağzımı bozmak istemiyorum mouse alınır mı denedim bimden alınır mı dedim defolu malları mı satıyolar acaba dedim

Evet.

Valla ben o mouseyi bimden almak için bu akşam kapısında yatıcam :D

Yavaş ol kardeşim. Adam akıllı konu açan yok ağır ol ağzımı bozmak istemiyorum mouse alınır mı denedim bimden alınır mı dedim defolu malları mı satıyolar acaba dedim
ya hocam sen onu yazarken altta 20 tane konu çıkıyo hepsi aynı şeyi soruyor ztn

Geri