- Konu Sahibi Konu Sahibi
drag click yapabileyim ve 15 cps üstü yapabileyim o bana yeterButterfly falan 16 yı görürsün ben tam nasıl yapıldığını bilmiyorum 10 yapabiliyorum![]()
drag click yapabileyim ve 15 cps üstü yapabileyim o bana yeterButterfly falan 16 yı görürsün ben tam nasıl yapıldığını bilmiyorum 10 yapabiliyorum![]()
Reddragon M710 muydu neydi o varbaşka bir öneriniz var mı bütçe 400 TL
Yaparsin.drag click yapabileyim ve 15 cps üstü yapabileyim o bana yeter
A90 drag click için iyidir.çok arada kaldım steelseries rival 3 ü sipariş etmiştim onu mu bekliyim m710 mu bloody p81 mi bloody tl80 mi en çok hangisinde cps yaparım
dpi kaçla kaç arası onu alıcam yüksek ihtimalleA90 drag click için iyidir.
Attığım Banggood linkinde yazıyor olması lazımdpi kaçla kaç arası onu alıcam yüksek ihtimalle
gördüm 800 dpi varmış yüksek ihtimal ile alıcamAttığım Banggood linkinde yazıyor olması lazım
Kaliteli bir mouse ve sevildiği için TR de stokları bitmiş. Sadece yurtdışında bulunabiliyor şuan.gördüm 800 dpi varmış yüksek ihtimal ile alıcam
bangooddan 10-18 gün için 62 tl istiyor eğer siparişi iptal edebilirsem alıcağımKaliteli bir mouse ve sevildiği için TR de stokları bitmiş. Sadece yurtdışında bulunabiliyor şuan.
İncelemelerini izleyip alın belki beğenmezsiniz.bangooddan 10-18 gün için 62 TL istiyor eğer siparişi iptal edebilirsem alıcağım
teşekkür ederim çok beğendim almayı düşünüyorumİncelemelerini izleyip alın belki beğenmezsiniz.