E enes7msk 80+ Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 17:52 #1 SteelSeries Rival 3 buldum 2.el 650tl ve aldım ürün 1 yıllıkmıs kutusu buluınuyor temiz kullanılmıs fakat alttaki skatezler yıpranmıs biraz mantıklı bir tercihmidir
SteelSeries Rival 3 buldum 2.el 650tl ve aldım ürün 1 yıllıkmıs kutusu buluınuyor temiz kullanılmıs fakat alttaki skatezler yıpranmıs biraz mantıklı bir tercihmidir
ShatiG 80+ Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 195 Reaksiyon skoru 72 34 dakika önce #2 Scroll kaydırırken takılıyor anlık, 3 yıldır kullanıyorum, bu sadece bende mi bilemiyorum araştırmak lazım
Scroll kaydırırken takılıyor anlık, 3 yıldır kullanıyorum, bu sadece bende mi bilemiyorum araştırmak lazım
hekimoğlu adayı 80+ Silver Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2,766 Reaksiyon skoru 1,087 33 dakika önce #3 enes7msk yazmış: SteelSeries Rival 3 buldum 2.el 650tl ve aldım ürün 1 yıllıkmıs kutusu buluınuyor temiz kullanılmıs fakat alttaki skatezler yıpranmıs biraz mantıklı bir tercihmidir Devamı için tıklayın... flick atarken mouse dönmüyor ben almıştım pişmanım
enes7msk yazmış: SteelSeries Rival 3 buldum 2.el 650tl ve aldım ürün 1 yıllıkmıs kutusu buluınuyor temiz kullanılmıs fakat alttaki skatezler yıpranmıs biraz mantıklı bir tercihmidir Devamı için tıklayın... flick atarken mouse dönmüyor ben almıştım pişmanım