Neler Yeni

Steelseries Rival 3 Rgb Arada Çalışmaması

Myriad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert ÖZTÜRK
Merhaba arkadaşlar. Ben geçtiğimiz günlerde steelseries rival 3 rgb mouse almıştım. Bazen mouse durduk yere çalışmıyor. üzerindeki ışık ve makro tuşları çalışıyor ama sol klik sağ klik ve sensör duruyor. usb yi çıkarıp taktığımda ise yeniden çalışmaya başlıyor. Sizce sorun neyden kaynaklı? Teşekkürler

Myriad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakında aldım mouseyi galiba yollayacağım.

Myriad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert ÖZTÜRK
Aldığım yere mail attım. Cevap bekliyorum.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Garantisi varmış. Gönder garantiye.

T.P.G.

80+ Titanium
Sey de deneyebilirsin belki işe yarar. Mouseyi takınca aygıt yöneticisinden yazılımı vardır onu kaldır sonra tekrar tak. Belki düzelir.

Myriad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert ÖZTÜRK
Tamam denedim. Bazı yerlerde steelseries engine 3 yazılımı sıkıntılı diye yazmışlar. şimdi onu da devre dışı bırakıp deniyorum. Bakalım umarım düzelir, bu dönemde gönderip geri gelmesi uzun sürüyor kargoların.

T.P.G.

80+ Titanium
Tamam denedim. Bazı yerlerde Steelseries engine 3 yazılımı sıkıntılı diye yazmışlar. şimdi onu da devre dışı bırakıp deniyorum. Bakalım umarım düzelir, bu dönemde gönderip geri gelmesi uzun sürüyor kargoların.
Önce elimizdrkileri bir deneyelim. Sonra yapamazsak göndeririz. Bu arada başka bir USB portuna takmayı denedin mi? Anakartınkine mesela. 2.0 portuna tak anakarta takarken.

Myriad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert ÖZTÜRK
Önce elimizdrkileri bir deneyelim. Sonra yapamazsak göndeririz. Bu arada başka bir USB portuna takmayı denedin mi? Anakartınkine mesela. 2.0 portuna tak anakarta takarken.
Laptop kullanıyorum. 2 port denedim. Diğerinde soğutucu var yine olursa deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom