Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.3 yıldır kullanıyorum, kronik sorun nedir öğrenebilir miyim?
Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.3 yıldır kullanıyorum, kronik sorun nedir öğrenebilir miyim?
Birdaha takılırsa garantiye vereceğim.sorunludur
Tekrar garantiye gönderdin tekrar mı yenisi geldi ? Döngü işte ne güzel sıfır hep.Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.
kablosuzunu bilemem hocam, bende rival 3 var ve 3 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. bi ara çift click yapıyordu ama şuan o da düzeldi.Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.
ne anlatıyon kanka allah askına ne wraithin mouse undan sağlam dandirik rival mi400 TL olması lazım 6 şubat depreminden 1 hafta falan önce almıştım hala kullanıyorum güzel mouse ama bence muadil bulunabilir yapı olarak sağlam Wraith in mouselarından sağlam baya fark var sağlamlık açısından kablosu fazla uzun ama haberiniz olsun ışıkları PRISM destekli.
wraith in mouseları çok kalitesiz sensörü güzel sadece dış yapısı kırılmaya çok yatkın.ne anlatıyon kanka allah askına ne wraithin mouse undan sağlam dandirik rival mi
ne dion kankawraith in mouseları çok kalitesiz sensörü güzel sadece dış yapısı kırılmaya çok yatkın.
ne dion kanka
Kampanya detaylarına nasıl ulaşabilirim?İyzico ile öde kampanyasıyla 750TL'ye 250TL anında iade
STEELSERIES RIVAL 3 RGB OPTIK OYUNCU MOUSE
SSM62513 - STEELSERIES RIVAL 3 RGB OPTIK OYUNCU MOUSEpckolik.com