🔥İndirim Steelseries Rival 3 RGB 549 TL !! 🔥 İyzico ile Öde

Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.
Tekrar garantiye gönderdin tekrar mı yenisi geldi ? Döngü işte ne güzel sıfır hep. :D

Kablosuzunu kullanıyorum tekeri bozuldu, garantiye gönderdim yenisi geldi 1 yıl sonra yenisinin de tekeri bozuldu.
kablosuzunu bilemem hocam, bende rival 3 var ve 3 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. bi ara çift click yapıyordu ama şuan o da düzeldi.

olm ben 1 yıl önce 799a aldım la indirim paylasmayın gözlerim doluyor :(

400 TL olması lazım 6 şubat depreminden 1 hafta falan önce almıştım hala kullanıyorum güzel mouse ama bence muadil bulunabilir yapı olarak sağlam Wraith in mouselarından sağlam baya fark var sağlamlık açısından kablosu fazla uzun ama haberiniz olsun ışıkları PRISM destekli.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-25 201436.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-25 201436.png
    253.9 KB · Hit: 56
  • Ekran görüntüsü 2024-09-25 201448.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-25 201448.png
    259.4 KB · Hit: 55
400 TL olması lazım 6 şubat depreminden 1 hafta falan önce almıştım hala kullanıyorum güzel mouse ama bence muadil bulunabilir yapı olarak sağlam Wraith in mouselarından sağlam baya fark var sağlamlık açısından kablosu fazla uzun ama haberiniz olsun ışıkları PRISM destekli.
ne anlatıyon kanka allah askına ne wraithin mouse undan sağlam dandirik rival mi

ne anlatıyon kanka allah askına ne wraithin mouse undan sağlam dandirik rival mi
wraith in mouseları çok kalitesiz sensörü güzel sadece dış yapısı kırılmaya çok yatkın.

sallamasyon yapma diyebilirsin Darmoshark M3 e göre konuşuyorum ciddi manada bir kalitesizlik var çok kalitesiz bir dış yapısı var içine göçüyor yani oyun sırasında çok sinirlenseniz ve feci bir baskı uygulasanız kırılabilir.

Geri