G102 öneririm kullanıyorum uygun bütçe kalite F/Pşimdi 300s almak istiyorum ama bilin bakalım ne yok stok yok ve bunu gibi başka mouselar varmı şimdiden teşekkürler
Biraz daha büyük istersen Razer'ın modellerini öneririm onlar da çok iyi Deathadder vs.g203 var zaten ve pek memnun kalmadım küçük
aynısını ben de arıyorum. bulursan bana da haber ver. onun kadar büyük, kullanışlı, rahat ve ucuz mouse yok. bozulacak diye çok korkuyorum. 3-4 yıl oldu benimki de.şimdi 300s almak istiyorum ama bilin bakalım ne yok stok yok ve bunu gibi başka mouselar varmı şimdiden teşekkürler
link attım bu değilmi işte qp güvenilir yer ama piyasada da yok eski mouse olduğu içinaynısını ben de arıyorum. bulursan bana da haber ver. onun kadar büyük, kullanışlı, rahat ve ucuz mouse yok. bozulacak diye çok korkuyorum. 3-4 yıl oldu benimki de.
şu an çok kararsın kaldım. bunu alsam iç mekanizmasını rival 300e geçirsem uyumlu olur mu acaba?steelseries 110 ile
link attım bu değilmi işte qp güvenilir yer ama piyasada da yok eski mouse olduğu için
2 yıl önce aldığımda da bu fiyatlardaydı. Şahsen hala Rival 300S kullanıyorum ve çok memnunum benim elim 20cm palm - claw tutuyorum. Soruların varsa yanıtlayabilirim. Bir de qp'de rival 300s fotosu yerine rival 310 koymuşlar.ben uyguna buldum ama sitede güvenilir niye bu kadar ucuz bu
diğer resimleri var orda aşağıda2 yıl önce aldığımda da bu fiyatlardaydı. Şahsen hala Rival 300S kullanıyorum ve çok memnunum benim elim 20cm palm - claw tutuyorum. Soruların varsa yanıtlayabilirim. Bir de qp'de rival 300s fotosu yerine rival 310 koymuşlar.
İndirimde 430₺'ye düşüyor şarjlı kablosuz.el 18cm ,fingertip ,bütçe 500ytl
Güvenilir site. Ancak 98gram olan o mouse'yi kullanmam ben.ben uyguna buldum ama sitede güvenilir niye bu kadar ucuz bu
3'ü de rival 300s'e göre çok küçük. Ayrıca 98 gram mouse için çok da ağır bir ağırlık değil. Şahsen 65 gram da 130 gram da denemiş birisi olarak 98 gram mouse gayet ideal. Fakat CS:GO oyuncuları gibi low sensivity oynayıp mouse'u çok döndürüyorsa biraz sıkıntı olabilir. Fiyat olarak 300S diğerlerinden daha ucuz fakat sensörü de daha düşük (3327 denginde fakat bu fiyat için bu sensör kabul edilebilir düzyde).İndirimde 430₺'ye düşüyor şarjlı kablosuz.
Alternatifi olarak bu var.Asus ROG Strix Impact II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Impact II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Impact II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güvenilir site. Ancak 98gram olan o mouse'yi kullanmam ben.