Neler Yeni

SteelSeries Rival 300S gibi mouse önerisi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
3'ü de rival 300s'e göre çok küçük. Ayrıca 98 gram mouse için çok da ağır bir ağırlık değil. Şahsen 65 gram da 130 gram da denemiş birisi olarak 98 gram mouse gayet ideal. Fakat CS:GO oyuncuları gibi low sensivity oynayıp mouse'u çok döndürüyorsa biraz sıkıntı olabilir. Fiyat olarak 300S diğerlerinden daha ucuz fakat sensörü de daha düşük (3327 denginde fakat bu fiyat için bu sensör kabul edilebilir düzyde).
Bence fingertip kullanan bir kişi için ağır. Kablosuz ürünlerde kabul edilebilir bir ağırlık.

Ki ayrıca yine bana göre fingertip tutuşa en uygun olmayan mouse. Bakaınca bile beni palm tut diyor mouse.

Ben M42 alırım eğer fingertip tutuyorsam. Deathadder ile fingertip ve claw karışık tutuyorum ergonomisi yüksek olan mouse'de bile fingertip değişik hissettiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca adam fingertip tutuyorum dedi büyük bir mouse'ye gerek yok.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Bence fingertip kullanan bir kişi için ağır. Kablosuz ürünlerde kabul edilebilir bir ağırlık.

Ki ayrıca yine bana göre fingertip tutuşa en uygun olmayan mouse. Bakaınca bile beni palm tut diyor mouse.

Ben M42 alırım eğer fingertip tutuyorsam. Deathadder ile fingertip ve claw karışık tutuyorum ergonomisi yüksek olan mouse'de bile fingertip değişik hissettiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca adam fingertip tutuyorum dedi büyük bir mouse'ye gerek yok.
Az önce aynen spoiler'daki gibi fingertip de denedim. Pek rahatsız etmedi beni aslında. Eğer claw yerine fingertip'e alışık birisi olsaydım bu mouse'u kullanabilirdim aslında fakat benim elim büyük ve düşük sensivity oynamıyorum. Buradaki asıl nokta ergonomi değil ağırlığıdır bence. Eğer mouse'u çok kaldırıp low sensivity oynuyorsa buna değil daha hafif bir mouse bakmalıdır.
1628152495664.png

Alacak arkadaşın tercihine kalıyor burası. Büyük bir mouse istiyor mu, çok mouse kaldırıp düşük sensivity oynuyor mu eğer büyük mouse isteyip çok mouse kaldırmayan birisiyse bu mouse alınabilir. Fakat büyük istemiyorsa attıklarınıza bakılabilir.

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar
yok zamanında internet kafede kullandım bunun gibi o 110 du bu onun bir üst verisyonu o zaman palm tutup apex legendsta 22kill almıştım bide mouse çok rahat gelmişti denediğim için böyle bir mouse arıyorum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
yok zamanında internet kafede kullandım bunun gibi o 110 du bu onun bir üst verisyonu o zaman palm tutup apex legendsta 22kill almıştım bide mouse çok rahat gelmişti denediğim için böyle bir mouse arıyorum.
Sen bilirsin ben senin tutuşuna göre öneride bulundum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom