Steelseries Rival 300S mouse Padde Donma

Reaksiyon skoru
1
Yeni bir fare aldım, SS Rival 300S fareyi normal masada kullanırken sorunsuz kullanabiliyorum ancak mousepad üzerine koyunca maus hareket etmemeye başlıyor. Kendi mauspad ini de aldım SS in ancak hala durum aynı. Padlerin hepsini yıkadım sonuç yine aynı.İşin garip tarafı eski Steelseries düzgün çalışan fare mide taktığımda aynı sorun olmaya başladı eskisinde böyle bir problem yoktu yardımcı olabilecek varmı acaba başına gelmiş daha önce ?

Bende de çakma razer var tozlari almak için falan ıslak mendille sildim sonra mouse kaymamaya başladı sacmalamaya basladi neden olduğunu anlamadım bende

Yok ayni mouse değil mouse pad için dedim büyük ihtimal sorun mouse pad de
ama ben 3 tane mousepadde denedim hepsimi sorunlu ve eski mausumda olmayan problemde ondada olmaya başladı o mausu takınca ve bunun için gidip steelseries mauspad aldım kendi markası diye yine çözülmedi delirecem.

ama ben 3 tane mousepadde denedim hepsimi sorunlu ve eski mausumda olmayan problemde ondada olmaya başladı o mausu takınca ve bunun için gidip steelseries mauspad aldım kendi markası diye yine çözülmedi delirecem.
Mousenin sensörü çalışmıyo olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,826
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri