Beyler bundan 1 ay önce bir mouse ve mousepad aldım ikisi de steelseriesin aldığım adam mousepad biraz sıkıntılı takılma yapıyor orta yerinde dedi tamam sıkıntı yok dedim. 2 3 gün önce bilgisayarım geldi test ettim ve mousepad değil mouse takılıyor başka bir mouse ile de denedim onda takılma yok adamdan aldığım mouseda sıkıntı var nasıl çözebilirim bu durumu bilen var mı. Bir avukatla görüşüyorum ama ondan da bir şey çıkar mı emin değilim. Lütfen yardım edin.
Aldığım mouse steelseries rival 300s
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamla konuşuyorum 1 ay oldu almam diyor boşa tartışma çıkmasın diye uğraşıyorum avukattan olumsuz yanıt gelirse güzel tatsızlıklar yaşanacak gibi ama umarım yaşanmaz kendi mallığımıza gittik yineBeyler bundan 1 ay önce bir mouse ve mousepad aldım ikisi de steelseriesin aldığım adam mousepad biraz sıkıntılı takılma yapıyor orta yerinde dedi tamam sıkıntı yok dedim. 2 3 gün önce bilgisayarım geldi test ettim ve mousepad değil mouse takılıyor başka bir mouse ile de denedim onda takılma yok adamdan aldığım mouseda sıkıntı var nasıl çözebilirim bu durumu bilen var mı. Bir avukatla görüşüyorum ama ondan da bir şey çıkar mı emin değilim. Lütfen yardım edin.