Neler Yeni

Yardım Steelseries rival 300s

Kadir01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir
Beyler bundan 1 ay önce bir mouse ve mousepad aldım ikisi de steelseriesin aldığım adam mousepad biraz sıkıntılı takılma yapıyor orta yerinde dedi tamam sıkıntı yok dedim. 2 3 gün önce bilgisayarım geldi test ettim ve mousepad değil mouse takılıyor başka bir mouse ile de denedim onda takılma yok adamdan aldığım mouseda sıkıntı var nasıl çözebilirim bu durumu bilen var mı. Bir avukatla görüşüyorum ama ondan da bir şey çıkar mı emin değilim. Lütfen yardım edin.
Aldığım mouse steelseries rival 300s
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bundan 1 ay önce bir mouse ve mousepad aldım ikisi de steelseriesin aldığım adam mousepad biraz sıkıntılı takılma yapıyor orta yerinde dedi tamam sıkıntı yok dedim. 2 3 gün önce bilgisayarım geldi test ettim ve mousepad değil mouse takılıyor başka bir mouse ile de denedim onda takılma yok adamdan aldığım mouseda sıkıntı var nasıl çözebilirim bu durumu bilen var mı. Bir avukatla görüşüyorum ama ondan da bir şey çıkar mı emin değilim. Lütfen yardım edin.
Aldığım mouse steelseries rival 300s
Adamla konuşuyorum 1 ay oldu almam diyor boşa tartışma çıkmasın diye uğraşıyorum avukattan olumsuz yanıt gelirse güzel tatsızlıklar yaşanacak gibi ama umarım yaşanmaz kendi mallığımıza gittik yine😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halil Ahmet Karaoğlu
Garentisi veya satıcının açıklmasında bunu dayir her hangi bir şey varmı ben çok bilgili değilim yanlış bilgide vermiş olabilirim kanunlara göre 15 gün eşyaları geri gönderbiliyodun

Kadir01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garentisi veya satıcının açıklmasında bunu dayir her hangi bir şey varmı ben çok bilgili değilim yanlış bilgide vermiş olabilirim kanunlara göre 15 gün eşyaları geri gönderbiliyodun
1 ay oldu alalı adamın yanında denediğimde mousepadin ortasında takılıyordu. Mouse ile ilgili bir sıkıntısı yok tertemiz ürün diyordu ama sıkıntı mouse da

Top Bottom