Steelseries Rival 600 den iyi fare önerisi?

rmzn96

80+
Reaksiyon skoru
182
rival 600 sahibiyim ancak bazen fps oyunlarında farenin takıldığını hissediyorum. Bazende gereksiz yere çok hassaslaşıp daha tıklamadan ateş ediyor. Bir dengesiz yani. Bu mouse elime çok iyi oturuyor ayrıca boyutundan memnunum yani. Hangi mouse a geçmeliyim ya da durayım mı?

rival 600 sahibiyim ancak bazen fps oyunlarında farenin takıldığını hissediyorum. Bazende gereksiz yere çok hassaslaşıp daha tıklamadan ateş ediyor. Bir dengesiz yani. Bu mouse elime çok iyi oturuyor ayrıca boyutundan memnunum yani. Hangi mouse a geçmeliyim ya da durayım mı?
logitech g pro x al geç

kanka alabileceğin en iyi mouse zaten elinde iyi bir mouse var hazır almışken en iyisini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3200 altına düşeceğini sanmam bu arada
en son 3 ay önce 2600 olmuş az önce bakıyordum senin bu mesajı görünce bi düşünüyorum şimdi

Açtığınız konuya çağırmışsınız beni Amazon başlığında. Basilisk V3, G502 ve yanlış hatırlamıyorsam EC2 kovalamanız lazım. EC2'den pek emin değilim uzun zaman oldu. İnternetten ölçülerine bakıp Rival 600 ile kıyaslayarak elinize uygun mu değerlendirmelisiniz. Rival 600 bana göre çok problemli ve kalite kontrol faciası bir mouse, bu indirimlerde upgrade yapmaya bakın. Artık kablosuz cihazların performansı da bayağı tatminkar. Yıllarca kablosuz mouse kullanmaktan kaçınmış biri olarak söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,725
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri