Neler Yeni

Steelseries Rival300S

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
İyi akşamlar
Yavaş yavaş bir sistem almayı planlıyorum ve fare seçimimi steelseries Rival 300s yaptım. Lakin itopyada 300s olarak satılan ürün 300 lira iken trendyolda ürün 300s truemove ismi ile satılıyor ve 270 TLlik bir fiyat sunuyor. Aralarında bir fark var mıdır acaba? Ayrıca ürünle ilgili iyi yorumlar dikkatimi çekse de kötü yorumlardan en çok iki ay sonra bozulan sensör ve algılama sorunu dikkatimi çekti. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. Önerir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anasayfanızı rahatsız etmek istemiyorum ama bugün veya yarın sipariş vereceğim sevgili dostlar. Yardımcı olabilir misiniz konu ile ilgili bilgisi olan ?

Son düzenleme:

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
İyi akşamlar
Yavaş yavaş bir sistem almayı planlıyorum ve fare seçimimi Steelseries Rival 300s yaptım. Lakin itopyada 300s olarak satılan ürün 300 lira iken trendyolda ürün 300s truemove ismi ile satılıyor ve 270 TLlik bir fiyat sunuyor. Aralarında bir fark var mıdır acaba? Ayrıca ürünle ilgili iyi yorumlar dikkatimi çekse de kötü yorumlardan en çok iki ay sonra bozulan sensör ve algılama sorunu dikkatimi çekti. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. Önerir misiniz?

Anasayfanızı rahatsız etmek istemiyorum ama bugün veya yarın sipariş vereceğim sevgili dostlar. Yardımcı olabilir misiniz konu ile ilgili bilgisi olan ?
Truemove ile ilgili bir bilgim yok fakat rival 300s donanım arşivi kanalında incelendi hatta uzun kullanım testi yapıldı sanırsam.Gönül rahatlığıyla alabileceğinizi düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına baktığımda gayet olumlu olduğunu gördüm ama 170 TL ye satılan mausun neden 300 TL ye çıktığına anlam veremedim. Ama bütçe sıkıntınız yoksa bence sizi üzmeyecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
İyi akşamlar
Yavaş yavaş bir sistem almayı planlıyorum ve fare seçimimi Steelseries Rival 300s yaptım. Lakin itopyada 300s olarak satılan ürün 300 lira iken trendyolda ürün 300s truemove ismi ile satılıyor ve 270 TLlik bir fiyat sunuyor. Aralarında bir fark var mıdır acaba? Ayrıca ürünle ilgili iyi yorumlar dikkatimi çekse de kötü yorumlardan en çok iki ay sonra bozulan sensör ve algılama sorunu dikkatimi çekti. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. Önerir misiniz?

sensördeki sorunlar kronik bi hata bu üründe yani kısaca şansına bağlı gibi bir şey

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürünü sipariş verdim. İnşallah pişman olmam :)))

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom