bende drop plusu cumartesi sipariş verdim gelmesini bekliyorum ve bir arkadaş da aldı forumda inceleme için konu açtı bakabilirsin istersenBen ve arkadaşım bu 2 kulaklık arasında kaldık. Rampage drop plus 357 - Arctis 3 ise 550 lira sizce hangisini almalıyız aradaki fiyat farkı verilir mi en fazla 650 liraya kadar da çıkabiliriz
teşekkürlerbende drop plusu cumartesi sipariş verdim gelmesini bekliyorum ve bir arkadaş da aldı forumda inceleme için konu açtı bakabilirsin istersen
İnceleme - Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar...donanimarsivi.com
arctis 3 kullanıyorum tavsiye etmem broBen ve arkadaşım bu 2 kulaklık arasında kaldık. Rampage drop plus 357 - Arctis 3 ise 550 lira sizce hangisini almalıyız aradaki fiyat farkı verilir mi en fazla 650 liraya kadar da çıkabiliriz
alıcaksan eğer en ucuzu attığım linkte haberin olsunteşekkürler