Steelseries ten-deathhader v2-G403 hero

Reaksiyon skoru
69
Steelseries
Razer
Logitech
Şu anda aklımda bu mouselar var sizce bi fiyata daha iyisi varmı görüntü açısından da konfor açısından da steelseries mousepade o kadar para verilir mi bide sizce değer mi ?

Logitech ya da SteelSeries al

403 hero 😍

Elime oturcak olani tam kestiremedim vatan ve mediamarkta gittim razer ve Logitech yoktu ss tende aktif deneyebilicegim bi halde değildi malesef

@tost

Elime oturcak olani tam kestiremedim vatan ve mediamarkta gittim razer ve Logitech yoktu ss tende aktif deneyebilicegim bi halde değildi malesef
Yani göz kararı olarak almak kalıyor o zaman. Bende Sensei Ten var gayet memnunum, bir sorun varsa alabilirim ama şu an alacak olsam Deathadder V2 alırım

@Ethem Aslan g403 önerir misin kullanımı nasıl yardımcı olursan sevinirim =)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani göz kararı olarak almak kalıyor o zaman. Bende Sensei Ten var gayet memnunum, bir sorun varsa alabilirim ama şu an alacak olsam Deathadder V2 alırım
2 sinide denedinmi acaba kullanım rahatlığı yüzünden mi razer tercih edersin çünkü bu ürünler de başka bi sıkıntı olacağını pek sanmıyorum

@Ethem Aslan g403 önerir misin kullanımı nasıl yardımcı olursan sevinirim =)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sinide denedinmi acaba kullanım rahatlığı yüzünden mi razer tercih edersin çünkü bu ürünler de başka bi sıkıntı olacağını pek sanmıyorum
Öneririm hissiyatı çok güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,358
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri