tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12,791 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 7,967 Konum sinop İsim tümen dağ 9 Eylül 2022 #27 nasıl kaçırdım bunu
oEnesQlf 80+ Silver Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2,773 9 Eylül 2022 #28 SadeceSeyf yazmış: Olağanüstü Bir Gece çok kısa bir kitap ama hayatımda ne kadar boşa harcadığım zamanımı yüzüme çarpmıştı çok düşündürüyor kitapları Devamı için tıklayın... Anladım direk intihara sürüklemiyor, yani bi bakıma bir şeylerin farkına varıp o konu hakkında düşündürüyor diyebilir miyiz
SadeceSeyf yazmış: Olağanüstü Bir Gece çok kısa bir kitap ama hayatımda ne kadar boşa harcadığım zamanımı yüzüme çarpmıştı çok düşündürüyor kitapları Devamı için tıklayın... Anladım direk intihara sürüklemiyor, yani bi bakıma bir şeylerin farkına varıp o konu hakkında düşündürüyor diyebilir miyiz
SadeceSeyf 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 8,874 9 Eylül 2022 #29 oEnesQlf yazmış: Anladım direk intihara sürüklemiyor, yani bi bakıma bir şeylerin farkına varıp o konu hakkında düşündürüyor diyebilir miyiz Devamı için tıklayın... evet
oEnesQlf yazmış: Anladım direk intihara sürüklemiyor, yani bi bakıma bir şeylerin farkına varıp o konu hakkında düşündürüyor diyebilir miyiz Devamı için tıklayın... evet