Wilgax 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 79 Reaksiyon skoru 44 10 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar stereo test videosuna girdiğimde ve sağ taraftan ses verdiğinde ses iki taraftan da çok fazla geliyor sağ taraftan verdiğinde ise yine iki taraftan veriyor ama ses çok az geliyor nasıl çözücem video falan da bulamadım.
Arkadaşlar stereo test videosuna girdiğimde ve sağ taraftan ses verdiğinde ses iki taraftan da çok fazla geliyor sağ taraftan verdiğinde ise yine iki taraftan veriyor ama ses çok az geliyor nasıl çözücem video falan da bulamadım.
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,368 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,722 10 Nisan 2020 #2 Videonun düzgün çalıştığına emin miyiz? Bahsettiğin şey mono çünkü.
Wilgax 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 79 Reaksiyon skoru 44 10 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Videonun düzgün çalıştığına emin miyiz? Bahsettiğin şey mono çünkü. Devamı için tıklayın... bir çok video izledim ve mono kapalı
Mehmet Yılmaz yazmış: Videonun düzgün çalıştığına emin miyiz? Bahsettiğin şey mono çünkü. Devamı için tıklayın... bir çok video izledim ve mono kapalı