CaptainSpark
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 112
- İsim
- özgür kaplan
12400 işlemci var b660 asus normal anakart var
stockfish satranç için yapay zekadır milyonlarca olası tahmini aynı anda yürütür.
amacım makinemin daha hızlı cevap vermesi
3600 elo ya ayarlıyorum iyi bir oyuncuyum tabii ki yeniliyorum çokca çünkü bu magnus gibi oyuncular için bile zor bir seviyedir
makine oyunu 5 dakika sonra oynuyor bu biraz can sıkıcı işlemci yüzde 100 kullanılıyor
overclock yaparak süreyi 3 DAKİKA ya düşürsem mesela mükemmel olurdu
zaten biraz daha can sıkarsa 14900ks ye geçicem ilerde çok fark yapar mı dersiniz bunuda hazır konuya yazmış olurum
işlemgücünde yüzde kaçlık bir artış olur ama bu bütçeye tabi 3 5 ay sonra çıkabilirim
şuan sadece overclock yaparak günü kurtarma derdindeyim
ne kadar zor olduğunu şöyle bir videoda göstereyim muhtemelen süper bilgisayarlar değilse bu maçın bitmesi 3-5 saat sürmüş olabilir
50 depth: 1 ile 50 hamle sonrasına kadar olabilecekleri hesaplıyor demek
stockfish satranç için yapay zekadır milyonlarca olası tahmini aynı anda yürütür.
amacım makinemin daha hızlı cevap vermesi
3600 elo ya ayarlıyorum iyi bir oyuncuyum tabii ki yeniliyorum çokca çünkü bu magnus gibi oyuncular için bile zor bir seviyedir
makine oyunu 5 dakika sonra oynuyor bu biraz can sıkıcı işlemci yüzde 100 kullanılıyor
overclock yaparak süreyi 3 DAKİKA ya düşürsem mesela mükemmel olurdu
zaten biraz daha can sıkarsa 14900ks ye geçicem ilerde çok fark yapar mı dersiniz bunuda hazır konuya yazmış olurum
işlemgücünde yüzde kaçlık bir artış olur ama bu bütçeye tabi 3 5 ay sonra çıkabilirim
şuan sadece overclock yaparak günü kurtarma derdindeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar zor olduğunu şöyle bir videoda göstereyim muhtemelen süper bilgisayarlar değilse bu maçın bitmesi 3-5 saat sürmüş olabilir
50 depth: 1 ile 50 hamle sonrasına kadar olabilecekleri hesaplıyor demek