❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

Bence bu tür ürünlere gereksiz. Bende gidip almıştım sürekli sorunlar çıkıyordu. Bilgisayar açılırken GPU'yu görmüyordu. Post işleminde problemler çıkıyordu. Yine de siz bilirsiniz.
eger x8 bant genişliği aldıysanız olabilir. yeni ekran kartları pcie 4 veya 5 olacak şekilde x16 bant genişliği istiyor. x8 bant genişliğinde o tarz problemler olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alan arkadaşlar iptal edin.
Amazonda 2589tl 200 amazon kupon veriyor peşin fiyatına 3 taksit fırsatı var.
Amazon link:https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CF9MS1HG?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
çoktan sipariş verdim bile. taksite böldüm iade edersem geç gelcek para hiç uğraşasım yok.

Lancool 207 kasaya olurmu n

bende her kasaya uyumlu dikey desteği olmayanlarada takılabilen aparat ve kablo fazladan almıştım 1 set var ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir

bende her kasaya uyumlu dikey desteği olmayanlarada takılabilen aparat ve kablo fazladan almıştım 1 set var ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir
Mesele her kasaya uyması değil hocam lianli marka olması ve adamlar kendi kasalarına göre aparat yapıyorlar sizdekinin fiyatı nedir

eger x8 bant genişliği aldıysanız olabilir. yeni ekran kartları pcie 4 veya 5 olacak şekilde x16 bant genişliği istiyor. x8 bant genişliğinde o tarz problemler olabiliyor.

çoktan sipariş verdim bile. taksite böldüm iade edersem geç gelcek para hiç uğraşasım yok.
Aparat gelince ekran kartını dikey takıp tekrardan bir resim paylaşalım hocam

Şu dikey ekran kartlarına bir türlü ısınamadım hiç güzel durmuyorlar..

Aparat gelince ekran kartını dikey takıp tekrardan bir resim paylaşalım hocam
olur hocam. benimki kargoya verildi tahmini salı gelir gibi. biraz uğraştırıcı ve terletici olcak ama sonucu merak ediyorum.

olur hocam. benimki kargoya verildi tahmini salı gelir gibi. biraz uğraştırıcı ve terletici olcak ama sonucu merak ediyorum.
Benimkisi dağıtıma çıktı bugün gelir elime akşam takıp resim eklerim

Benimkisi dağıtıma çıktı bugün gelir elime akşam takıp resim eklerim
benim kargom geldi ve bilgisayara taktım görüntüsünü bırakıyorum. rgb fanlı ekran kartı olsa daha iyi dururdu tahminimce
IMG_20251117_121458.webp

IMG_20251117_122657.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri