Şimdi al usta yarına kalmaz.Yarın sabah alacagım kalır mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalmassa yarınki sistemi beklicez artık
sistemi satıp alacaksınız herhalde sistemi 15bine almıssınız aynı fiyata satıp 3 bin tl daha koyup bu sistemi almak mantıklı değil yani 10-15 fps fazla almak hadi diyelim oyununa göre 25 fps istiyorsanız orası ayrıDediğini anlamadım daha iyi bir sistem daha uygun fiyata neden almayayım yanlış mı anladım
Ustaa para yok suan yarına gelecek paraŞimdi al usta yarına kalmaz.
Hayır mantıklı değilBu pcyi 6 ay önce 15bine almıştım bunu satıp bunu almak mantıklı mı
arkadaş için bunu dedim ama doğru yani sistemi satıp alacaksınız herhalde sistemi 15bine almıssınız aynı fiyata satıp 3 bin TL daha koyup bu sistemi almak mantıklı değil yani 10-15 fps fazla almak hadi diyelim oyununa göre 25 fps istiyorsanız orası ayrı 6 ay önceki fiyat ile şimdiki fiyat artmış hali üstelik aynı performas yakın haliHayır mantıklı değil
3060ti / 3070 arası fark yok gibi bişey zaten bide modart sistemin parçaları da kaliteliydi değmez dediğin gibia
arkadaş için bunu dedim ama doğru yani sistemi satıp alacaksınız herhalde sistemi 15bine almıssınız aynı fiyata satıp 3 bin TL daha koyup bu sistemi almak mantıklı değil yani 10-15 fps fazla almak hadi diyelim oyununa göre 25 fps istiyorsanız orası ayrı 6 ay önceki fiyat ile şimdiki fiyat artmış hali üstelik aynı performas yakın hali
rtx 3070 ti ile ryzen 5500 darboğaz yapmaz mı bence yapar ucuz olmasının sebebi 1. ekran kartı 3 el sanırsam granti yok üstelik darboğaz sıkıntısı olabilirAl sat için almayı düşünenler için ufak bir anektot
Sonuçta aşağı yukarı ikinci el fiyatları böyle ben gidip 20 bin vermem bu sistem için misal veya 19 bın 19 verirsem 4060 li thermaltake kasa li olan var PC kolik de onu alırım daha mantıklırtx 3070 ti ile ryzen 5500 darboğaz yapmaz mı bence yapar ucuz olmasının sebebi 1. ekran kartı 3 el sanırsam granti yok üstelik darboğaz sıkıntısı olabilir