Neler Yeni

STOK Bitti. PCHocası 17.999TL 3070 sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Valla ne yalan söylüm performasn konusunda çok sıkıntı yaratmaz bu sisteme göre senin sitem ama parça kalitesi konusunda fark olabilir evet
ama yinede rtx 3070 sıfır fiyatı 19bin senin kartın sıfır fiyatı 12 bin ama aynı performans ve 4gb vram daha fazla daha uzun sene götürür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasadaki coğu şeye zamlar geleceği söyleniyor teker teker başladı bile sistemlere bir zam daha yerse bu fiyata hayal olur bunu toplamak fırsatı olan alsın bence bu fiyata daha iyi geleceğini düşünmüyorum bazı parçalar hariç

Andor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Demir
Valla ne yalan söylüm performasn konusunda çok sıkıntı yaratmaz bu sisteme göre senin sitem ama parça kalitesi konusunda fark olabilir evet
ama yinede rtx 3070 sıfır fiyatı 19bin senin kartın sıfır fiyatı 12 bin ama aynı performans ve 4gb vram daha fazla daha uzun sene götürür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasadaki coğu şeye zamlar geleceği söyleniyor teker teker başladı bile sistemlere bir zam daha yerse bu fiyata hayal olur bunu toplamak fırsatı olan alsın bence bu fiyata daha iyi geleceğini düşünmüyorum bazı parçalar hariç
Parça kalitesi olarak kasa ve psu daha iyi sanırım onun dışında pek üzülecek bir durum yok herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Parça kalitesi olarak kasa ve psu daha iyi sanırım onun dışında pek üzülecek bir durum yok herhalde.
Evet aynen öyle birde ek olarak 500gb daha fazla depolama bende 2 ay önce 16k ya senin sistem gibi sistem aldım sonra hazır sistem çıkardılar 5-6 bin daha ucuz ama yani yakın performas veriyordu sonra konular falan açtım o kadar fark olmasına rağmen fiyat-kalite-performas sistem yapmışım kafaya takacak bir şey yok senin sistemde keyfine bak hayırlı olsun dediğim gibi fsr 3.0 ve hyper rx teknolojisi gelirse o senin karta bayram edersi

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Vatan Sincan şubede ilk önce stok bilgisini biz de bilmiyoruz dediler. Daha sonra ekran kapanırsa işlem alamayız , şu an için işlemci yokta 300 daha stok gözüküyor dediler. Alacaklar elini çabuk tutsun.

charungns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Güneş
Bu pcyi 6 ay önce 15bine almıştım bunu satıp bunu almak mantıklı mı

Ekler

• IMG-20230811-WA0003.jpg
    IMG-20230811-WA0003.jpg
    82.9 KB · Hit: 113