Stok fan Nasıl çıkartılır

Hayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım
Kabloyu sökmene gerek yok kasaya güç gelmiyordur zaten elektrik bağlantısını kesmişsindir diye düşünüyorum.

Kabloyu sökmene gerek yok kasaya güç gelmiyordur zaten elektrik bağlantısını kesmişsindir diye düşünüyorum.
Kestim hocam kestim de vidasını sökmem gerekenler her 2 si de mi yoksa mavi mi kırmızı mı

Ekler

• 20240828_195653.jpg
    20240828_195653.jpg
    2.2 MB · Hit: 37
Kestim hocam kestim de vidasını sökmem gerekenler her 2 si de mi yoksa mavi mi kırmızı mı
Mavi olanı sökeceksin. Kırmızı olanı elleme. O fan ile soğutma bloğunu birleştiriyor.

çapraz şekilde vidaları sök sonra fanı kaydırark oynatark çıkartki yapışmışsa işlemciyle birlikte gelmesin sonra fan kablosunu cıkar bu kadar basit

mavılerı gevset komple cıkmıyor onlar fanın kablosunuda cıakr zaten kabloyu her turlu cıkarıcan

1000002860.jpg
Hocam umarım normaldir kabloyu çıkartabildim ve bahsettiğiniz vidaları genişletirken tamamiyle böyle çıkıyor havaya kalktı normal mi

Hocam valla birisi gelsin de discorda şu kamerayı açayim bitsin gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müsait birisi varsa eğer
valla maalesef ben musaıt degılım ama attıgım vıdeolar goz attınızmı

Geri