AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Teşekkürler.@EnverPasha kullanıyor
Abim 20.2 modelini kullanıyor
Ben de aynı kasaya ve ekran kartı dışındaki tüm özellikleri aynı olan 11.3.5 kullanıyorum incelemesini atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnceleme - Monster Abra A7 11.3.5 derin inceleme
final sınavımı da atlattığıma göre rehber hazır :') Evet arkadaşlar , o kadar fazla soru gördüm ki Monster’e dair bir rehber yapmamın faydalı olacağını düşündüm . buradaki tüm değerleri bizzat kendim deneyip ölçtüm. Şık durması adına grafik haline getirip sizlere sundum . rehberim 5 aşamadan...forum.donanimarsivi.com
İlla bir çözüm yolu bulurlar hiçbir üretici istemez bunuLinkteki Laptop Stok sorunun devamı hâlinde alınır mı? Artıları Eksileri nelerdir. Kullanan varsa veya inceleme varsa yazarsanız çok sevinirim.![]()
20.2 kullanıyorum@EnverPasha kullanıyor
Abim 20.2 modelini kullanıyor
Ben de aynı kasaya sahip ve ekran kartı dışındaki tüm özellikleri aynı olan 11.3.5 kullanıyorum incelemesini atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnceleme - Monster Abra A7 11.3.5 derin inceleme
final sınavımı da atlattığıma göre rehber hazır :') Evet arkadaşlar , o kadar fazla soru gördüm ki Monster’e dair bir rehber yapmamın faydalı olacağını düşündüm . buradaki tüm değerleri bizzat kendim deneyip ölçtüm. Şık durması adına grafik haline getirip sizlere sundum . rehberim 5 aşamadan...forum.donanimarsivi.com
Bunu alın derim, v20.3'in kalitesi 13 bin için zayıf maalesef. İnsan o kadar verince illaki güzel bir kasa istiyor.Linkteki Laptop Stok sorunun devamı hâlinde alınır mı? Artıları Eksileri nelerdir. Kullanan varsa veya inceleme varsa yazarsanız çok sevinirim.![]()
aynı fiyat bu laptopta 2060 var ?Bunu alın derim, v20.3'in kalitesi 13 bin için zayıf maalesef. İnsan o kadar verince illaki güzel bir kasa istiyor.
Kasası plastik diye 3060dan vazgeçmek der susarım...Bunu alın derim, v20.3'in kalitesi 13 bin için zayıf maalesef. İnsan o kadar verince illaki güzel bir kasa istiyor.
hocam monster notebooklar genelde sıkıntılı oluyor onuda hesaba katmanızı tavsiye ederimaynı fiyat bu laptopta 2060 var ?
Sırf ekran kartına bakmak doğru değil bence. Hala yazılımsal sorunlar kol geziyor v20.3te. 13 bine kötü bir kasa almazdım şahsenaynı fiyat bu laptopta 2060 var ?
Hoşgeldin fanların fanıKasası plastik diye 3060dan vazgeçmek der susarım...
Kendi görüşüm