Abooo ovvv kahvehane dayısı gibi konuştun.apex bedavadan verildi şaibeli. proları tepeden itelediler malı. beşer onar alındı. sarı sitede ılanlar olusturuldu. bir uyanık bizim millet çinliler 2günde saglam operasyon yaptı hayırlı ısler
Apex link atar mısın hocamapex bedavadan verildi şaibeli. proları tepeden itelediler malı. beşer onar alındı. sarı sitede ılanlar olusturuldu. bir uyanık bizim millet çinliler 2günde saglam operasyon yaptı hayırlı ısler
valla pilli olduğundan aldım almasam da olurdu beğenirsem viper v3 satarım daha yeni aldım garntisi baya vardeğmez ilerde dongle alırsın 8k kullanırsın zaten
Apex bu mu oluyor ve 8k istasyonlu mu
İskide çalışıyorum.Nerden kazanıyon günlük kanka bi taktik ver bea
Bu en ucuz alınabilir modeli oluyorApex bu mu oluyor ve 8k istasyonlu mu
Valla hocam artık ne desem de bilemiyorum çok garip gelişmeler oldu :dToplam maliyeti 800tl ye geldi Mad R 2400 den satılıyor 3 de 1 i
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaz için tavuktan olmasın
Ekleyeyim hocam
Ben az önce pro 8k olanı almıştım iptal ettim Apex daha iyi diye iyi mi yaptım sence ve Apex linki varsa atar mısınBu en ucuz alınabilir modeli oluyor
159P
159Pro
159Apex diye gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her bütçeye uygun dolu modeli desek yeridir.
Tepeden diyorsun da 8khz 3395 sensör kablosuz bu fiyatlara mouse var mı?apex bedavadan verildi şaibeli. proları tepeden itelediler malı. beşer onar alındı. sarı sitede ılanlar olusturuldu. bir uyanık bizim millet çinliler 2günde saglam operasyon yaptı hayırlı ısler