SadeceSeyf
80+ Gold
Apex plan model satılmadı kim satıldı diyor aga
Aliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.Aj159 pronun resmi satıcısı 45 dolara felan satıyor ürünü. Bu aracı toplu aldıysa daha ucuza satabilir . Fakat yarı fiyatına kadar olabilir mi bilemiyorum gelince topluca görecez .
Apex plan model satılmadı kim satıldı diyor aga
Bütün forum dolandırılsa komik olurmu acabaAliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.
Pusudayız bekliyoruzAliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ahahahah vallahi hep birlikte ağlarız by konu 300 sayfa olur.Bütün forum dolandırılsa komik olurmu acaba
Hocam link at sana zahmetAliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.
Alıntıyı görüntüle
Şizofren değilsem satıldı.
Apex in sayfası gözükmüyor bende linki atamıyorum.Hocam link at sana zahmet
En son amazon dan klavye mouse keycaps aldığımızda bu kadar muhabbeti olmuştu. HK gaming Di herhaldeYa tarih yazıcaz ya da tarih olucaz :d
Ohaaa satıcı kimdi kanka link ataanauAliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.
Alıntıyı görüntüle
Şuan kahroldum. O kadar aradım bulamadım sen nasıl buldun yaAliexpress de 25 ile 35 dolara satıyorlar şu anda. Bize yerel fiyatlandırma + kupon vurunca güzel oldu.
Alıntıyı görüntüle