ChristianSerratos
80+ Silver
He yarı fiyatına apex sattılaraboo apexde mi geldi indirimde ne kadara
He yarı fiyatına apex sattılaraboo apexde mi geldi indirimde ne kadara
ben aldım nasıl yok şuan stokta 10 adet var hattaAhoooo ben sana söylemeyeyim tadın kaçmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu modelinin üst seviyesi var ama satışta yok.
aboooıv hocam bende bunu anlamıyodum türkyiede vxe mad r mouse kaç paradan satılıyor 1400 e yarı fiyatı aynı özellikler hatta dock falan daha iyi dedik yapıştırdık adamlar 500 e apex sattı demekki bunların maliyeti çok düşük türkiyede kazık rakamlara satıyolar.Ahoooo ben sana söylemeyeyim tadın kaçmasın
Çoğu modelinin üst seviyesi var ama satışta yok.
179 apex satışa mı girdi? Hiç denk gelmedikben aldım nasıl yok şuan stokta 10 adet var hatta
Toplam maliyeti 800tl ye geldi Mad R 2400 den satılıyor 3 de 1 iaboooıv hocam bende bunu anlamıyodum türkyiede vxe mad r mouse kaç paradan satılıyor 1400 e yarı fiyatı aynı özellikler hatta dock falan daha iyi dedik yapıştırdık adamlar 500 e apex sattı demekki bunların maliyeti çok düşük türkiyede kazık rakamlara satıyolar.
Kaz için tavuktan olmasınApex tekrar gelir gibi, istersen iptal edebilirsin
apex hangisi hocam link atar mısınApex tekrar gelir gibi, istersen iptal edebilirsin
Sanmıyorum daha iyisini görünce insanlar nöbet tutar oldu.Şu an 159 Pro 8khz 878,49 vergisiz fiyattan alınır mı arkadaşlar ?
ve ondan daha iyi bir fare hemde baya baya iyi ek aparatları vesaire ne bu ya kazıkçılık iteleme muhabbeti canım sıkıldı bak.Toplam maliyeti 800tl ye geldi Mad R 2400 den satılıyor 3 de 1 i
Kaz için tavuktan olmasın
Link atar mısınben aldım nasıl yok şuan stokta 10 adet var hatta
Nerden kazanıyon günlük kanka bi taktik ver beave ondan daha iyi bir fare hemde baya baya iyi ek aparatları vesaire ne bu ya kazıkçılık iteleme muhabbeti canım sıkıldı bak.
ben 1400 e üzülmüyorum günlük kazancımdan bile az ama kazıklanma hissi hoş değil smnlfls.