Ben pro olan modeli almıştım iptal ettim Apex beklemeye değer mi
Ben pro olan modeli almıştım iptal ettim Apex beklemeye değer mi
Aynı fiyata satılırsa değerBen pro olan modeli almıştım iptal ettim Apex beklemeye değer mi
Ben aldığımda 9.20 felandı tesadüfen denk geldim. Kaç gündür ağlayınca nasibim açıldıŞuan kahroldum. O kadar aradım bulamadım sen nasıl buldun ya
Ne kadardan satıldı hocamAynı fiyata satılırsa değer
Aynı fiyattan veya 200tl üstüne kadar beklemeye değer. 159P için bile değer o da ok ucuz.Ben pro olan modeli almıştım iptal ettim Apex beklemeye değer mi
535Ne kadardan satıldı hocam
Ben aldığımda 9.20 felandı tesadüfen denk geldim. Kaç gündür ağlayınca nasibim açıldı
Siyah modeli stokta yoktu. Diğer bütün renkler stoktaydı sabah ilk önce beyaz sonra mavi ve turuncu en sonda pembe bitti. Ben almadım siyah rengi yok diyeŞuan kahroldum. O kadar aradım bulamadım sen nasıl buldun ya
Her zaman oluyor.Bekledim bekledim ilk kez alışveriş yapıyorum dedim aldıktan sonra klasik kötüleme veya uygun fiyatlar başladı akdkslf
Pro olan 8k stand ile 1200 tlden gelecek almıyorum o zamanAynı fiyattan veya 200tl üstüne kadar beklemeye değer. 159P için bile değer o da ok ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
535
valla pembe varsa ilk pembe alırım ben Pembe niyeyse çok hoşuma gitti.Siyah modeli stokta yoktu. Diğer bütün renkler stoktaydı sabah ilk önce beyaz sonra mavi ve turuncu en sonda pembe bitti. Ben almadım siyah rengi yok diye
Geyyy ikvalla pembe varsa ilk pembe alırım ben Pembe niyeyse çok hoşuma gitti.
Benimde hoşuma gitti. Turuncu vardı ama pembesi açık olunca daha güzel durdu ayolvalla pembe varsa ilk pembe alırım ben Pembe niyeyse çok hoşuma gitti.