Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Düne kadar mouseların sensörlerini bile bilmeden elimize hangisi uygunsa onu alır kullanırdık, şimdi mcu, 4k 8k, polling rate, switch, skatez cart curt. Bırakın bu işleri ya sanki hepiniz ekmeğini e-spordan kazanan prof. oyuncuymuş gibi triplere girmeyin. Fiyatı uygunsa alın geçin ne yapıcan mcu nordicse? giricen CS de yine 3-18 oynayıp milletle ana bacı küfürleşip çıkıcan kasmayın bu kadar apex denk gelirse alın geçin.

Pro alanlar iptal etsin zaten 1400 e kazık bile değil, roma mızrağı.
abartma bunun aynı olanlarıda 1400 z1 m800 pro bıtane ekranlı olan vardı kazık degıl

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Düne kadar mouseların sensörlerini bile bilmeden elimize hangisi uygunsa onu alır kullanırdık, şimdi mcu, 4k 8k, polling rate, switch, skatez cart curt. Bırakın bu işleri ya sanki hepiniz ekmeğini e-spordan kazanan prof. oyuncuymuş gibi triplere girmeyin. Fiyatı uygunsa alın geçin ne yapıcan mcu nordicse? giricen CS de yine 3-18 oynayıp milletle ana bacı küfürleşip çıkıcan kasmayın bu kadar apex denk gelirse alın geçin.

Pro alanlar iptal etsin zaten 1400 e kazık bile değil, roma mızrağı.
Daha iyi bir secenek var mı hocam o fiyata ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor iyiki konuyu başta görüp atlamamisim :)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Allah için bu Roma mızrağı diyenlere soruyorum şarj standı olup bu sensöre sahip 4k oynayatabilecek bir mouse bulur musunuz bana 1.4kya 0 ?

Oguz...

80+ Bronze
Nordic olanlar büyük ihtimal satıcı isteğine üretilip satılıyordur. Royuan normal üretimdir(alibaba üretici rouyan gözüküyor).Aldığımız sayıcı ne satıyor belli değil.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor iyiki konuyu başta görüp atlamamisim :)
Valla hocam ben 70ci sayfadan beri burdayım pro alınmaz değil ama 4k 8k hassasiyetinin varsa alınmaz.Bide apex ve 159p varken alınmaz onun dışı gayet iyi mouse bence

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Mcu filan geçin pro dahil apex dahil bu fiyata en iyisi şarj standlı tr yada yurt dışı bi tane böyle bir fiyata ürün bulun bakalım.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Rusty
Konuda o kadar kargaşa var ki kafam karıştı galiba şeye oy vercem.
Şaka maka apex stoga daha girmedi sabah girildi daha sonra kargaşadan kontro edemedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom