Her şeyi bu başlattı.Alıntıyı görüntüle
Apexte chipi ROYUAN diyor Nordic değil
Ucuz diye pembe mouse almışın laga luga yapıyon. Düne kadar yok satılırken kraldıda bugün mü kazık oldu .Düne kadar mouseların sensörlerini bile bilmeden elimize hangisi uygunsa onu alır kullanırdık, şimdi mcu, 4k 8k, polling rate, switch, skatez cart curt. Bırakın bu işleri ya sanki hepiniz ekmeğini e-spordan kazanan prof. oyuncuymuş gibi triplere girmeyin. Fiyatı uygunsa alın geçin ne yapıcan mcu nordicse? giricen CS de yine 3-18 oynayıp milletle ana bacı küfürleşip çıkıcan kasmayın bu kadar apex denk gelirse alın geçin.
Pro alanlar iptal etsin zaten 1400 e kazık bile değil, roma mızrağı.
Bizde olayın gazıyla düşünmeden taşınmadan nasi böyle olabilir felan dedik benim aklım daha yeni yerine geldiHer şeyi bu başlattı.
Helal olsun dayi kur parti oy verekUcuz diye pembe mouse almışın laga luga yapıyon. Düne kadar yok satılırken kraldıda bugün mü kazık oldu .
Sorun keşke donglede olsa :d.Thh başvur...2k 4k çalışmazsa yeni 8k dongle göndersinler yoksa bir üst modelde olur.
Ya kardeşim gerçekleri söylemek te yaramıyor. İyi ki bir uyandım millet birbirine girdi.Her şeyi bu başlattı.
Mcu yani anakarti 4k 8k oynatmiyor diye herkes gömüyorİlk 40 50. Sayfaya kadar proyu haşa ilah ilan etmişlerdi bir anda ne oldu da bu kadar batırdınız çözemedim.