Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Kupon vardı bi %20 diğeri de 70 TL filan sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alsaydınız hocam kimin nasibiyse o alır zaten :D ben aldım hala stok vardı mavi ve turunca aldım o yüzden sıkıntı yok
Maviyi hiç görmedim pempiş aldım çıktım. Bilsem onu alırdım

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
Kupon vardı bi %20 diğeri de 70 TL filan sanırım

Alsaydınız hocam kimin nasibiyse o alır zaten :D ben aldım hala stok vardı mavi ve turunca aldım o yüzden sıkıntı yok
Valla ben de mavi aldım hoşuma gitti tekrardan stoğa girerse turuncu da alabilirim o da bayağı iyi gözüküyor.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Tuğra
1729753738845.png
beyler linkte bu var siz hangi mouseden bahsediyosunuz mavi falan
Valla ben de mavi aldım hoşuma gitti tekrardan stoğa girerse turuncu da alabilirim o da bayağı iyi gözüküyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan

Amd34

80+ Silver
Evet özellikle mavi ve turuncu aldım satılması daha kolay olur siyah beyaza göre sıradan değil gelsin 2 rengine de bakıcam hangisi hoşuma giderse kullanıcam

Maviyi hiç görmedim pempiş aldım çıktım. Bilsem onu alırdım
Mavi çok hoş duruyor turuncu da ayrı bi güzel kararsız kaldım 2 adet aldım D:

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Tuğra
hmm şimdi bilmediğimden soracağımda sizce bu mouseyi alsammı yoksa seneye yks bitincemi alsam arkadaşlar

bide apexle bunun farkı nedir

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
hmm şimdi bilmediğimden soracağımda sizce bu mouseyi alsammı yoksa seneye yks bitincemi alsam arkadaşlar
Valla hocam 1000 TL'ye kronik sorunu yoksa beleş mouse diyebilirim kablosuz fareniz yoksa o niyetine bile kullanabilirsiniz 8K falan kullanmanıza gerek yok.

bide apexle bunun farkı nedir
1729754020663.png

Alıntıyı görüntülebeyler linkte bu var siz hangi mouseden bahsediyosunuz mavi falan

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Tuğra

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Ali Mert Okuducu

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
ubah
Bir kullanıcının yorumu şöyle:
"3 gündür kullanıyorum, şahsen memnun kaldım diyebilirim şimdilik. Kağıt üzerinde kimsenin lafi olamaz zaten ama kullanınca da kaliteli hissettiriyor. Anahtar basım hissiyati vs benim hoşuma gitti, bağlantı kopması gibi bir durumla da karşılaşmadım. Kutudan yedek skatez ve grip çıkıyor. Ayrıca 8K dongle-sarj istasyonu da çıkıyor kutudan. Güzel bir Type-C kablo da var. Mouse oldukça hafif 56 gram. Şarj istasyonunun ekrani ozellestirilebiliyor, resim animasyon gibi şeyler konulabilir. Bunun dışında ekranında şarj, dpi ve bağlantı tipi, tarih saat gibi veriler de izlenebiliyor. Kısacası her açıdan dolu dolu bir mouse var ortada. Ben Basilisk X HyperSpeed'den geçtim, bariz olarak daha hafif, tuş basım hissiyati daha güzel. Aradaki boyut farkı beni korkutuyordu ama açıkçası 18 cm civarı elim olmasina ragmen rahatsiz da etmedi. Kısacası 3 günlük yorumum oldukça olumlu bu mouseye karşı. Şarjı fulleyip deneme imkanım olmadi, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Bir de MCU Nordic ama hangi modeli o yazmıyor hiçbir yerde, switchler de lehimli mi değil mi o da yazmıyor en azından ben bulamadım. Kısacası tavsiye edebilirim bu mouseyi fiyattan bağımsız olarak, fiyata ve rakiplerine kiyaslamasi tamamen sana kalıyor."

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
Bir kullanıcının yorumu şöyle:
"3 gündür kullanıyorum, şahsen memnun kaldım diyebilirim şimdilik. Kağıt üzerinde kimsenin lafi olamaz zaten ama kullanınca da kaliteli hissettiriyor. Anahtar basım hissiyati vs benim hoşuma gitti, bağlantı kopması gibi bir durumla da karşılaşmadım. Kutudan yedek skatez ve grip çıkıyor. Ayrıca 8K dongle-sarj istasyonu da çıkıyor kutudan. Güzel bir Type-C kablo da var. Mouse oldukça hafif 56 gram. Şarj istasyonunun ekrani ozellestirilebiliyor, resim animasyon gibi şeyler konulabilir. Bunun dışında ekranında şarj, dpi ve bağlantı tipi, tarih saat gibi veriler de izlenebiliyor. Kısacası her açıdan dolu dolu bir mouse var ortada. Ben Basilisk X HyperSpeed'den geçtim, bariz olarak daha hafif, tuş basım hissiyati daha güzel. Aradaki boyut farkı beni korkutuyordu ama açıkçası 18 cm civarı elim olmasina ragmen rahatsiz da etmedi. Kısacası 3 günlük yorumum oldukça olumlu bu mouseye karşı. Şarjı fulleyip deneme imkanım olmadi, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Bir de MCU Nordic ama hangi modeli o yazmıyor hiçbir yerde, switchler de lehimli mi değil mi o da yazmıyor en azından ben bulamadım. Kısacası tavsiye edebilirim bu mouseyi fiyattan bağımsız olarak, fiyata ve rakiplerine kiyaslamasi tamamen sana kalıyor."
Vergi dahil 800-1000 TL'ye daha iyi mouse bulamazsınız şu an. Onlar kaça aldı acaba.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom