Amd34
80+ Silver
(Mouse)Vergi dahil 800-1000 TL'ye daha iyi klavye bulamazsınız şu an. Onlar kaça aldı acaba.
(Mouse)Vergi dahil 800-1000 TL'ye daha iyi klavye bulamazsınız şu an. Onlar kaça aldı acaba.
Ne gibi sıkıntısı varmış hocam?
Kim klavye yazmış yaw göremiyorum ben.(Mouse)
90 gün iade hakkımız var bir sorun çıkarsa iade veya kısmi iade alırız sorun olmaz bence.
hahaha oto düzeltme yaKim klavye yazmış yaw göremiyorum ben.
90 gün iade hakkımız var bir sorun çıkarsa iade veya kısmi iade alırız sorun olmaz bence.
Vergisiz 30 euroyu geçmiyorsa sorun çıkmaz.Apex olan 2 adet ama gümrükten geçermi indirim vardı bende diğeri iptal olmuyor pro olan
stoga girerse alacam inşallah dediğin gibi en kötü iadeKim klavye yazmış yaw göremiyorum ben.
olmaz büyük ihtimalApex olan 2 adet ama gümrükten geçermi indirim vardı bende diğeri iptal olmuyor pro olan
Aj159 Apex'i derste kullanmak için şarj istasyonuyla beraber götürsem ne güzel olur he .https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ159-APEX-Kablosuz-İstasyonu/dp/B0D5CDCD16/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8#customerReviews burada yorumlar genellikle olumlu şarj istasyonu da özelleştirilebilir foto filan koyuluyor galiba biri video atmış bedeve bedeve
Ön siparişteydi gelmeyebilir.Bir daha gelir mi apex?
Apex + 5 li termal çorap (210 TL) aldım toplam vergi dahil 1190 TL. Çok çok iyi fiyata geldi normalde sabah Pro modelini sepete attım 1400 TL ye elim gitti geldi sürekli erteledim en son şansa Apex i yakaladık.Apex alabilenler vergi dahil kuponsuz kaç paraya geldi? Proyla arasında ne kadar fark vardı? Stokta yok bakamıyorum