Bence gidip bir kontrol et yurtdışı ürünlerde çok adres hatası var sorunu yaşadım.benim de ak820max gelecek hala aras bi dağıtıma çıkaramadı arkadaş 2 gündür aynı yerde duruyor
Bence gidip bir kontrol et yurtdışı ürünlerde çok adres hatası var sorunu yaşadım.benim de ak820max gelecek hala aras bi dağıtıma çıkaramadı arkadaş 2 gündür aynı yerde duruyor
ÖN sipariş olduğunu şimdi gördüm. Dediğiniz mümkün. En az satan renkleri özel fiyatlandırmadan satışa koyuyorlar.Ön siparişe özel fiyat olabilir. Yanlış fiyata konulmuş olabilir. En kötüsü de problemli olabilir.
Vergi dahil 900tl ye geldi apex %20 indirimliApex alabilenler vergi dahil kuponsuz kaç paraya geldi? Proyla arasında ne kadar fark vardı? Stokta yok bakamıyorum
Şükür 5dk önce mesaj geldi 2 saate adresinizde olacağız diyeBence gidip bir kontrol et yurtdışı ürünlerde çok adres hatası var sorunu yaşadım.
mouse + saat= 1072 TL'ye geldiApex alabilenler vergi dahil kuponsuz kaç paraya geldi? Proyla arasında ne kadar fark vardı? Stokta yok bakamıyorum
2 adet aldım biriApex alabilenler vergi dahil kuponsuz kaç paraya geldi? Proyla arasında ne kadar fark vardı? Stokta yok bakamıyorum
Sana ucuz gelmiş.2 adet aldım biri
1 ürün:783,58 TL
1 ürün:746,89 TL
bu şekilde oldu vergi dahil
Ben de istesem 2 tane alırdım da başkalarına da kalsın istedim yoksa 2 hesapta da %20 kupon vardı.2 adet aldım biri
1 ürün:783,58 TL
1 ürün:746,89 TL
bu şekilde oldu vergi dahil
Kupon vardı bi %20 diğeri de 70 TL filan sanırımSana ucuz gelmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane sepete attığımda 1770tl görünüyordu
Alsaydınız hocam kimin nasibiyse o alır zaten ben aldım hala stok vardı mavi ve turunca aldım o yüzden sıkıntı yokBen de istesem 2 tane alırdım da başkalarına da kalsın istedim yoksa 2 hesapta da %20 kupon vardı.