Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
şuan hangisini almak mantıklı 170 sayfa mesaj olmuş okuyamadım hepsini

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
pandoranın kutusu açılıyor
1729779980129.png

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa
Kan gövdeyi götürmüş pro 8kyı 1k kullanmak için 1080 liraya aldım trde en ucuz 3395 1500 TL birde apex siparişi veririm begenmezsem ikinisi 1300 den satarım :D

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
şuan hangisini almak mantıklı 170 sayfa mesaj olmuş okuyamadım hepsini
anladığım kadarıyla pro modelde ufak sıkıntılar var apex modeli beklemek daha mantıklı gibi duruyor yarına kadar stoklar gelmezse pro tercih edilebilir ama yarına kadar bekleyip görmek en mantıklısı gibi duruyor

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
anladığım kadarıyla pro modelde ufak sıkıntılar var apex modeli beklemek daha mantıklı gibi duruyor yarına kadar stoklar gelmezse pro tercih edilebilir ama yarına kadar bekleyip görmek en mantıklısı gibi duruyor
ben zaten pro modeli almayacağım ama diğer modelde pembe renk felan demişler. Hangisini almak mantıklı olur 1 hafta vs dahi bekleyebilirim. Yani net olarak şu model şu rengi al diyebilir misiniz ?

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
ben zaten pro modeli almayacağım ama diğer modelde pembe renk felan demişler. Hangisini almak mantıklı olur 1 hafta vs dahi bekleyebilirim. Yani net olarak şu model şu rengi al diyebilir misiniz ?
apex in özellikleri pro ya göre daha iyi charge dock ve sensör bakımından diye anladım yarın için site kaynaklı stok ekleneceği söyleniyor net bir zaman yok eklenirse sabah saatlerinden itibaren kontrol etmek gerek ve pro ya göre daha ucuz oluyor ve 4 farklı renk seçeneği ile geliyor sanırım https://www.temu.com/tr/goods_snaps...4mct9klva4mrz5vguqtwo9&_x_sessn_id=6t7i8d07h4 link üzerinden takip edebilirsin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
İptal edimmi proyu
Sen biliyorsun bir şey diyemem. Paran varsa ikisininde al birini geri gönderirsin. Ayrıca sabahta yazmıştım ön sipariş ürünü ile sipariş edip siparişi kargolanmadan 1 hafta bekletebiliyoesunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
Alıntıyı görüntüle
Sorduğum kişi Shopee'den almış, Temu gibi bir platform. Wireless kopması ve takılma gibi hiçbir sorun yaşamadığını belirtmiş. Ayrıca ucuza kapatırsan da iyi mouse demiş
Daha önce yazdım ama tekrar yazayım. Attack Shark youtube'da shorts paylaşmış bu fare için orada bu lag wireless sorunlarını sormuşlar. Belli serilerde sorun var şuan düzeltildi denilmiş AS tarafından ne kadar doğru belirsiz. 2-3 ay öncesinde çekilmiş hindistanlı bir elemanın videosunda bu hz lag olayını gördüm adam oyun sırasında sağ sol yapıyor faresi gitmiyor aynı şekil. Belki mcu tarafı güncellemiştir ya da yazılım çakmışlardır. umarım skıntı olmaz. Diğer yotubue inceleme yapan kanallarada fareyi açın mcu gösterim dedim bakalım geri dönül olacakmı onlardan ama sanmıyorum.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Pro almamış arkadaşlar Apex stoğu bekleyebilir. Pro alan arkadaşlar kargoya verilmediyse iptal edebilirsiniz (gümrük vergisi iade ediliyor mu bilmiyorum) kargoya verilenler de üzülmesin. Çin'den pro alıp kullanan kişiye de redditten sordum hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. İnsanların türlü yollarla para ayırıp aldığı ürünler üzerinden roma mızrağı gibi laflar kullanıp insanları üzmeye de gerek yok. Doğrucu davut olacağım diyip insanları kırmayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,729
Üyeler
160,875
Son üye
tantunicemiyeti4862
Top Bottom