ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,495
O model bitti hocam çoktan :/Çok saçma gelebilir ama 303tl ye 159P en mantıklısı bana göre. Sarjı var 3395 sensörü var vergi dahil 500 den ucuz.
O model bitti hocam çoktan :/Çok saçma gelebilir ama 303tl ye 159P en mantıklısı bana göre. Sarjı var 3395 sensörü var vergi dahil 500 den ucuz.
mcu 4k-8k kullanmanı destekler çokta gerek yok 4k ya felan bir şey hissetmezsinGeçme amacım o zaten hocam farkı hissederim gibi her türlü mcu olayı biraz can sıktı sadece risk de almak istemiyorum apex için.
valla hocam kablosuza geçeyim yeter kafa zaten iyice karıştı daha sorgulamicam bişe güzel mouse gibi ne kadar kötü olabilir gelsin görücez.mcu 4k-8k kullanmanı destekler çokta gerek yok 4k ya felan bir şey hissetmezsin
vxe mad r dan iyi mi kötü mü onu düşünüyodum normalde.Attack shark, Throne Raito, FuryLevel Z1 vs. Bunların hepsi aynı donanıma sahip benzer ürünler.
Bu arada 8k olmasına takılmayın zira 8k'da düzgün çalışan oyun yok, mouse sensörü de ekranda kaymaya başlıyor. 1000-2000Hz üstüne çıkmak negatif etki yapıyor.
ben throne almıştım güzel şuan ama bunlar daha kalitelidir ondanvalla hocam kablosuza geçeyim yeter kafa zaten iyice karıştı daha sorgulamicam bişe güzel mouse gibi ne kadar kötü olabilir gelsin görücez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vxe mad r dan iyi mi kötü mü onu düşünüyodum normalde.
büyük ihtimalle. bende reddite baktım biraz 159 pro da nordic hariç mcu ile karşılaşan birini henüz bulamadım.ben throne almıştım güzel şuan ama bunlar daha kalitelidir ondan
biliyorum stok beklenirO model bitti hocam çoktan :/
Sakın etme o fiyatına her türlü değer.apex iade edelim mi?
Et kanka da alalım sdfsapex iade edelim mi?
159 pro modelinde bende nordic gördüm apexi bilmiom ama diğeri nordic heryerde rayou mu nedir ondan görmedimbüyük ihtimalle. bende reddite baktım biraz 159 pro da nordic hariç mcu ile karşılaşan birini henüz bulamadım.
Kesin belli değil. Nordic diyip başka mcu ile belgelenenler var.Arkadaslar son olarak guncel bilgi nedir?
Apex ve pro hangi mcu kullanilmis?